Felsorakoznak a Shadow Warrior 3 fegyverei

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 21.
  • Videó
Link másolása
Friss előzetes érkezett a Flying Wild Hog vérgőzös lövöldéjéből, a Shadow Warrior 3-ból. Ezúttal nem egy újabb pályát villantottak meg a készítők, hanem a játékban bevethető fegyverekről dobtak össze egy kisebb montázst.

Habár a Shadow Warrior 3 egyelőre még nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, az utóbbi időben érkező videóanyag-mennyiségből arra következtethetünk, hogy már közel lehet az őrült FPS legújabb részének premierje. A legújabb trailer azonban szakít az eddigi videók hagyományával, és a pályák helyett ezúttal a játékban bevethető csúzliké és közelharci fegyvereké lesz a főszerep:

Jó pár gyilkolóeszköz a rendelkezésünkre fog állni a Shadow Warrior 3-ban - és ennek valószínűleg csak egy kis szeletét prezentálja a fenti előzetes -, amik ráadásul még különféle módon fejleszthetőek is lesznek. Például amennyiben a hatlövetű revolverünk önmagában nem lenne elég erős, akkor senki nem fog ránk rosszallóan nézni, ha a hatékonyság kedvéért gyúlékony töltényekkel pakoljuk tele a forgótárat. Kivéve persze a szörnyeket, de hát nekik úgysem lesz sok idejük nézelődni.

A Shadow Warrior 3 a tervek szerint még az idén befut PC-re és konzolokra is.

1.
1.
Viktor_The_Best
Hat ez nem tul sok fegyver kinalat kedves fejlesztok! Tobbre szamitottam!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...