Elkaszálhatták a Rangers of the New Republicot

  • Írta: szlav
  • 2021. május 22.
  • Cooltúra
Link másolása
A következő néhány évben legalább féltucat Star Wars-sorozat kerül majd a tévéképernyőre, de úgy tűnik, hogy a korábban bejelentett Rangers of the New Republic nem szerepel majd ezen a listán.

Tavaly decemberben nem kevesebb, mint tizenegy Star Wars-filmet vagy sorozatot jelentett be a Disney az Inverstor Day alkalmával. Ezek közt szerepelt a Star Wars: Rangers of the New Republic is, amelyről csupán annyit tudtunk, hogy egy élőszereplős sorozat lesz, melynek eseményei párhuzamosan futnak majd a Disney+ jelenlegi legnagyobb sikersorozatával, a The Mandaloriannel - illetve csak futottak volna, ugyanis úgy tűnik, hogy a Lucasfilm elkaszálta a sorozatot.

A hírre a Variety szerkesztői bukkantak rá, miközben Dave Filoni előléptetését kutatták - az internet felkapta, hogy Filoni vezető kreatív direktor lett, de valójában már tavaly már óta ezt a címet viselte. Ez a kis nyomozás azonban nem volt hiábavaló, hiszen így fedezték fel, hogy a Rangers of the New Republic már nem szerepel az aktív projektek közt, ellentétben a többi sorozattal.

Egyelőre persze csak spekulálhatunk azzal kapcsolatban, hogy miért alakulhatott így a tervezőasztalon megbukott sorozat sorsa, de könnyen elképzelhető, hogy a dolognak köze lehet Gina Carano kirúgásához. A Lucasfilm tavaly februárban vált meg a The Mandalorian sztárjától, miután Carano megnyilvánulásai a közösségi médiában vállalhatatlanná váltak a stúdió számára. Ha igazak voltak a korábbi pletykák, és Carano karaktere, Cara Dune valóban kulcsfontosságú szerepet játszott volna az új sorozatban, akkor ez valóban elegendő indok lehetett arra, hogy elkaszálják azt.

5.
5.
Geribácsi
#2: Egyetértek, valóban vicces mert ökörség.
4.
4.
xanatos0911
#3: Így van. A 95% CGI-nak köszönhetően
3.
3.
Hab
#2: Sokkal rosszabbul öregedett az előzmény trilógia, mint az eredeti.
2.
2.
Anti4730
Vicces ezt mondani, de szerintem a 2000 ben indult star wars trilogia a legjobb, az ujak pocsekak a regiek meg mar olyan elavultak hogy benanak hatnak.
1.
1.
Guba32
Belenéztem az üveggömbe.Azt mondta,addig fogják nyomni az SW-t,amíg már senki nem lesz kíváncsi rá,kifulladásig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...