Crusader Kings III - megnyílik a királyi udvar

  • Írta: szlav
  • 2021. május 22.
  • Letöltés
Link másolása
Fényűzés és pompa, hatalmas lakomák, művészek, gondolkodók és hűbéresek sokasága, na meg persze végtelen ármánykodás. Ez vár bennünket a Crusader Kings III expanziójában, a Royal Courtban.

Bemutatkozott a Crusader Kings III: Royal Court, a Paradox nagy sikerű stratégiai játékának első nagy kiegészítőcsomagja, amely az eddiginél is eseménydúsabbá teszi az önjelölt királyok és királynék hétköznapjait. Az expanzió ugyanis tágra nyitja a királyi udvar kapuit, ezzel pedig megmutathatjuk az alattvalóinknak és a riválisainknak, hogy micsoda fényűző életet élünk.

A Royal Court legnagyobb ékessége természetesen maga a trón, amely szemmel láthatóan reprezentálja majd a hatalmunkat és gazdagságunkat. Innen láthatjuk el az udvar ügyes-bajos dolgait és a vazallusaink problémáit, valamint itt fogadhatjuk a messzi tájakról érkező vendégeinket is - minél fényűzőbb az udvarunk, annál nagyobb presztízsűeket. A társaságunk tagjai lehetnek trubadúrok, művészek, tervezők vagy filozófusok, de akár messzi tájakról érkező utazók is, akik kultúrája alaposan kiszínesítheti az udvarházunkat.

A Crusader Kings III: Royal Court egyelőre nem kapott premierdátumot, de az alapjátékot már most is elérhetitek PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...