Már elérhető Xboxon a Scarlet Nexus demója

  • Írta: gorien
  • 2021. május 23.
  • Korai verzió
Link másolása
A júniusi megjelenést megelőzően egy demót is közreadott a Bandai Namco a Scarlet Nexushoz, amelyben mindkét főszereplőt kipróbálhatjuk. A próbaverzió Xboxokon már éles, PlayStationökre pedig jövő héten érkezik.

Nagyjából egy hónap van már csak hátra a Scarlet Nexusig, amely egy úgynevezett brainpunk világba kalauzolja a játékost, ahol a Földet csak az OSF szervezet védheti meg a Másoknak nevezett szörnyektől. A Bandai Namco tegnap kiadta a játék demóját, amelyben az első főellenségig fedezhetjük fel, mire képes a két főhős, Yuito és Kasane.

A két játszható karakter eltérő harcstílust hoz magával: Yuito a kardjával a közelharcban jeleskedik, míg Kasane inkább távolról nyerő – és attól függően, kivel játszunk, más AI vezérelte csapattárs kísér. A demó alatt a fegyverek mellett a pszichikus képességek használatába is belekóstolhatunk.

A próbaverzió egyelőre csak Xbox One-on és Series X/S-en elérhető, de május 28-án PlayStation 4-re és 5-re is befut. A június 25-i megjelenéskor az említett platformok mellett PC-n is játszható lesz a játék.

1.
1.
DragonBleacPiece
Settingsben a camera auto tracking kikapcsolásával sokkal jobb szerintem a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...