Készül a Daymare: 1998 előzményjátéka

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A Resident Evil 2 rajongói remake-jének indult, majd a Capcom döntése miatt önálló játékká nőtte ki magát a Daymare: 1998, aminek jövőre az előzményeit is végigjátszhatjuk majd.

2022-ben érkezik, és PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re készül a Resident Evil ihlette Daymare: 1998 előzményjátéka, a Daymare: 1994 - Sandcastle. A külső nézetes horrorban Dalila Reyest, a H.A.D.E.S. (Hexacore Advanced Division for Extraction and Search) ügynökét alakítjuk majd, akivel az USA egyik legfejlettebb laboratóriumát kell meglátogatnunk. Ahogy az várható, a létesítményben válogatott rusnyaságok várják majd.

A történet során egy sor ismerős karakter visszatér az eredeti játékból, és miközben gondosan vadásszuk le a ránk törő szörnyetegeket, különféle fejtörőket is meg kell oldanunk a továbbjutás érdekében - ebben egy különleges, a hősnőnk karján viselt eszköz lesz a segítségünkre, amely segít feltérképezni a környezetet. A játékot fejlesztő Invader Studios emellett újratervezett kezelőfelületet ígér, és egy folyékony nitrogénnel fagyasztó fegyvert is bedobott a bevethető mordályok közé - az biztos, hogy az előző rész rajongói elégedettek lesznek!

2.
2.
crytek
Remek game. Demoval toltam az 1998-at. Örülök, hogy érkezik az új része is
1.
1.
Anti4730
Ez olyan mint valami resi 3 remake mod, de lehet jo vegulis
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...