Távozott a Modern Warfare írója és dizájnere

  • Írta: szlav
  • 2021. május 28.
  • Homo Nobilis
Megfogyatkozott az Infinity Ward vezetősége, ugyanis a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare vezető dizájnere és a játék narratív direktora is elhagyta a stúdiót. A páros valószínűleg együtt keres új munkahelyet.

Az Infinity Ward vezető dizájnere, Taylor Kurosaki és az íróbrigád vezetője, Jacob Minkoff hét évvel ezelőtt együtt érkezett meg a Call of Duty-sorozat stúdiójához, most pedig együtt is hagyják el azt. A két úriember annak idején a Naughty Dogtól igazolt át, éppen akkor, amikor a stúdió az Infinite Warfare utolsó simításait végezte. A munkájuk tehát az Infinity Ward következő alkotásán érződött igazán, és kár lenne tagadni, hogy a 2019-es Modern Warfare szinte minden fronton remekelt.

Egyelőre nem tudni, hogy Munkoff és Kurosaki merre folytatják az útjukat, de valószínűnek tűnik, hogy a páros együtt néz majd út stúdió után. A Twitteren megosztott közös közleményben a két direktor elárulta, hogy az év elején jutottak arra a döntésre, hogy a jövőben máshol próbálnának szerencsét. Ennek ellenére megtisztelőnek érzik az Infinity Ward berkeiben töltött hét évet, és igen büszkék Modern Warfare és az Infinite Warfare felett végzett munkájukra.

3.
NemecsekErno
#2: Nem baj, ha a MW 4-nél kicsivel jobb, én már boldog leszek.
A csúnya ruszkikról, meg a jóságos arab szabadságharcosokat segitő amerika kommandósokról szóló sablonos, kettő egy tucat történet miatt nagyon kell a CW, hogy visszahozza a bizalmamat. De majd a Cyberpunk után nekiállok.
Köszönöm!
2.
TolokocsisIsBack
#1: A CW-t kurva sokan lehuzzak, de jatszottam vele, es annyira nem szar, mint ahogy mondjak. De ne varj tole egetrengeto vilagmegvalto gameplayt meg tortenetet, mert ez is csak egy, abbol a tucat COD-bol amik mar megjelentek. :)
1.
NemecsekErno
Az első három MW gárdáját hozzák inkább vissza. Az IW and AW két szégyenfolt volt a sorozaton. A BO1 (amiben gondolom nem vettek részt) ismét nagyot szólt, CW-hoz meg még nem volt szerencsém.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...