Far Cry 6 - gameplay, dátum és Macarena

  • Írta: szlav
  • 2021. május 28.
  • Videó
Link másolása
A korábbi ígéreteknek megfelelően a Ubisoft végre mozgás közben is megmutatta a Far Cry 6-ot. A karibi gerillahadjárat minden eddiginél eszementebb fegyverekkel, egy véres bosszúsztorival vár bennünket idén októberben.

Nem csalódtunk a Ubisoft legfrissebb streamjében, amely során lerántották a leplet a Far Cry 6 játékmenetéről. Yara szigetvilága egyszerűen gyönyörűen fest - kár, hogy porig fogjuk rombolni azt. Először is ismerkedjünk meg a főszereplőnkkel, Dani Rojasszal, aki az új forradalom vezéreként és egyszemélyes hadseregként száll szembe Antón Castillo rezsimjével.

Yara képzeletbeli állama egy valódi időkapszula a Karib-tengeren. Ötven évvel ezelőtt egy véres forradalom égette fel ezt a trópusi paradicsomot, azóta pedig a banánköztársaság lakói a külvilágtól elzártan várják a szebb napokat. Akadnak majd tehát szövetségeseink, akik a szakértelmükkel szívesen megsegítik Dani Rojas bosszúhadjáratát, aminek a gyümölcse a gyakorlatban vagány járgányokat és őrült fegyvereket jelent majd. Ha azt hittétek, hogy a hátizsákkatyusa vagy a rengeteg sufnituningos stukker elég vad, akkor várjátok ki, amíg meglátjátok a Macarenavetőt vagy a trikós aligátort!

A Far Cry 6 végre megkapta a pontos premierdátumát is. A megjelenésre október 7-én számíthatunk PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön egyaránt.

30.
30.
Gerzson95
A beharangozó trailernél még úgy állították be, mintha valami full komoly hangulatú játék lesz.Erre rá is hangolódzam, majd kiderült, hogy ismét egy full agyatlan bullshit az egész csak most rákontráztak. Hatalmas csalódás...
29.
29.
Chdz
Az 5. szódával, ez meg egy full gagyi eddig. Csodás.
28.
28.
jymri
Én mar nagyon várom! Egy New Dawn szerű rendszernek is örülnék. Nekem annak is meg volt a hangulata.
25.
25.
PS4jacksony
Csalódottság …. ez egy full előző genes graf ….
21.
21.
#19: Na mondjuk olyan grafikai hibák és utófeldolgozás nincsenek ebben a trailerben, mint abban.
20.
20.
shatterhand
#16: Breakpoint befuccsolt? Fél év után már totál más lett a játék. És azóta is újítják. Már szinte mindent személyre szabhatsz.
19.
19.
Viktor_The_Best
#18: Az egesz grafika, vagy ti nem latjatok? Ez kb a PS4 eleje szint! Csalodott vagyok! A fejlesztok nem lattak a Horizon Forbidden Westet hogy kene kineznie min egy Far Cry-nak 2021-ben?
18.
18.
ABorealis27
#15: A grafika melyik része? Mert a természet (fák, levelek, talaj, bevilágítás) lehengerlő.
Az autós jelenetek meg néhol az arcok, emberek animálása az gyenge, de a grafika hol?
17.
17.
crytek
#15: Ez is egy végleg sokan meg azt irják túlzottan szép és biztos nem ilyen lesz hanem le lesz butitva. Nekem a videóban csak a dzsungeles része az ami "fake" gyanús ott tulságosan élethű a dolgok mozgása..
16.
16.
ABorealis27
#14: "az Ubi szerintem nem jó úton halad ezzel a sorozattal"

Szerintem se. De en bloc, mással sem.
Ez az első játékuk a befuccsolt GR: Breakpoint és az azt követő halasztások után és a meghirdetett megváltozott koncepciónak sok jelét nem látni. Az eddigi legnagyobb, már országnyi méretű Far Cry pálya sem hiszem, hogy valami új fejlesztési irány eljövetelét mutatná.
15.
15.
Viktor_The_Best
Nekem csak a grafika nem tetszik, minden mas ok. Ubisoft nem akarja szebbe tenni a jatekait vagy mi? Ez nem uti meg a 2021-es szintet! Mar kommenteltem a ubisoft youtube csatornajara is angolul, hatha olvassak a kommentem. En nem vagyok megelegedve a grafikaval! Ez a velemenyem.
14.
14.
Marcus88
#13: A pályákkal a dizájnal tényleg nincs gond,csak az összes többi dolog sótlan.
Biztos be fogom szerezni,ahogy az eddigi részeket is,mert el szoktam velük szórakozni,de az Ubi szerintem nem jó úton halad ezzel a sorozattal.
13.
13.
ABorealis27
Az tény, hogy nem lett se túl komoly, se túl realisztikus (gondolok itt a többek között a fegyverekre), de azért szórakoztató, hangulatos cuccnak néz ki. Egy 75%-os leértékelésnél már be lehet húzni.
Az animációk többségében tényleg eléggé Ubi-szoftosak, de a környezet, a természet is, ellentétes pólussal. Brutálisan jól néznek ki a fák, levelek, textúrák, stb. Ebben nagyon jók.
Laza, röhögős játéknak jó lesz ez uborka-szezonba :). A krokodil házi kedvenc, a Macarena-vető és a többi speciális fegyver, vagy a karba elnyomott szivar (gondolom valami rage mode-ot kiváltó mechanika?) azért nevetésre adhat okot.
11.
11.
crytek
#10: Prince-t 100% hogy nem javítgatják sehova. Ugyanis mikor elkezdték promozni már majdnem kész volt ugyanis közel volt a kiadási dátum.. 1 év alatt meg neked nem fogják a nulláról felépíteni újból. Szimplán megvárják míg addigra elfelejti mindenki és lehiggad a sok sírógép.
(Nekem semmi bajom nem volt vele, szebb volt lesznek benne acsik ennyi bőven elég hogy majd egyszer beszerezzem)
10.
10.
Darksiders84
#8: Hú a 2 nagyon félre ment vagy nem tudják mit akarnak vele valójában ,hogy ennyire sehol nincs
Prince of Persia is eltünt , de 1 év csúszással szerintem benyomják a karácsonyi szezonba , azért ennyi + időt ráfordítva csak feljavítják remélhetőleg.
8.
8.
Tibi80
Persze a Beyond goid and evil 2 meg sehol sincs...milyen jó volt az első annó...azt ezer évig ülnek a folytatáson....why???????
7.
7.
Tibi80
Nem is tudom mit vártam tőle, de ez engem hihetetlen módon hidegen hagy...nemhogy semmi újdonság nincs, de megkockáztatom, hogy csak egy átszkinezett 4 vagy 5 amit itt látunk... hihetetlenül unalmas ez így sokadjára...nem sarkall vásárlásra az biztos... ellenben a HFW az nagyon hangulatosra sikerült..de ez???? Lehet hamar benne lesz a Deal of the week-ben, csak hogy páran mégis megvegyék az abszolút fanokon kívül is..

Pont mint az AC.... Origins üdítő újdonság volt..jött az Odyssey ami egy az egyben ugyanaz..erre a Valhalla mit tesz isten totál ugyanolyan, (csak másik korszak) ezàltal teljes mértékben érdektelen... harmadjára ugyanazt eljátszani... kicsit uncsiiiii....
6.
6.
Unknown
Elég gagyinak tűnik minden szempontból.
5.
5.
Marcus88
#4: Szerintem meg azt hozza amit az Ubi tud,én nem csalódtam,mert nem is vártam sokat.A név eladja és kb ennyi.
Pihentetni kellene már ezt az AC / FC szériát és elővenni azokat amik parlagon vannak már jó ideje
Nem is tudom hanyadjára az a történet,hogy kiskirály akit megállítunk azzal,hogy beállunk az ellenállók közé.
A karakterek 2021-ben 2016-os szintet ütnek,lehet összeülnek kártyázni a Halo Infinitisekkel és rájuk ragadt!
Számomra max 6 ezret ér jövő év vége felé.
4.
4.
br1Koo
Ejj, hogy ez mekkora bugyuta balfaszságnak tűnik megint.
3.
3.
markoci555
hát sajna nem jött be a kívánságom, ahogy nézem inkább a new dawn irányba mentek el a készítők... csak a fegyverkészítés alapján ez szinte biztos... kár érte (azért mg nem 100% de ha az volt a legutóbbi, miért is vártam mást)

meg minek is várok normál gameplayt ha az van a címben? össze vissza vágott cut scene és egyebek jönnek, nem gameplay, hol vannak a régi szép idők, amikor 5-10-15 perces alig kommentált cuccokat kaptunk, amiben lehet hogy volt hazugság, de legalább gameplay volt

Ez a makarena lehet egyeseket megröhögtet, szerintem szánalom, nem hallja az ellenség 2 méterről? Miez????
2.
2.
manderel
Emlékszem mikor kijött a Far Cry 2, bátyámmal azt nézegettük, hasonlítgattuk, hogy abban vagy a Stalkerban van-e élethűbben kidolgozva az AK. Külsőre, viselkedésre, hangra, stb.
Most meg itt ez a Macarenavető... Úgy érzem elég más irányt vett a széria, igaz már jó pár éve.
Nem mondom azt hogy ez rossz, mert ebben is megvan a fun faktor, csak ez már nagyon más valami. Talán így jobban megfelel a mai trendeknek.
1.
1.
Daniel21
1:00 percnél: Lamar, Te vagy az? Mit keresel itt?! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...