Far Cry 6 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Far Cry-sorozat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz miből szemezgetnünk, igaz, ezúttal már jóval kevesebb húzócím akad a kínálatban.

Idegen dimenziókba hív a Far Cry 6 új DLC-je

Alaposan ledobja az ékszíjat a Far Cry 6 következő nagy kiegészítője. Idegen entitások, szilánkokra tört dimenziók és eddig sosem látott kihívások várnak a Lost Between Worldsben.

Kedden mutatkozik be a Far Cry 6 titokzatos DLC-je

Nem sokat tudunk a Far Cry 6 következő DLC-jéről, a Lost Between Worldsről, ez azonban hamarosan megváltozik. A Ubisoft egy élő adásban leplezi le a csomag tartalmát.

Több stúdió is a Stadia-játékok és -profilok kimentésén dolgozik

A jövő év elején végleg lehúzza a rolót a Google Stadia, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden játék és mentés megy majd a levesbe. A Ubisoft, a Bungie és az IO Interactive már dolgoznak az ügyön.

Már külsős indie címeket is kínál a Ubisoft+

Az eddiginél is jobban felpörgeti az előfizetéses szolgáltatását a Ubisoft. A stúdió saját címei mellett már kisebb indie fejlesztéseket is megtalálunk a katalógusban.

A hétvégén ingyen játszhatunk a Far Cry 6-tal

Ismét ingyenes hétvégét biztosít a Ubisoft a népszerű FPS-éhez; ha még nem próbáltuk korábban a Far Cry 6-ot, akkor most itt a lehetőség!

Brit toplista: újra vezet a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Az uborkaszezon utolérte a briteket is, újra élen a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

Lost Judgmentet is kínál a héten a Free Play Days

A hétvégén is várják játékok a Free Play Days keretében azokat az xboxosokat, akik rendelkeznek Xbox Live Gold- vagy Xbox Game Pass Ultimate-előfizetéssel. Három alkotás közül választhatnak.

Ingyenes hétvégét tart a Far Cry 6

Ha szívesen állnál a yarai ellenállók élére, hogy felszámold Antón Castillo rémuralmát, akkor a hétvégén költségmentes lehetőséged nyílik rá. És ha már ott vagy, a Tótágasba is átruccanhatsz, hogy megmentsd Chorizót.

Óriási világokat ígér a Ubisoft új technológiája

A Ubisoft bemutatta az új felhőalapú fejlesztői eszközét, a Scalart. A felhős számításokra támaszkodó technológiának hála eddig sosem látott méreteket ölthetnek a nyílt világú játékok.