Far Cry 6 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Far Cry-sorozat.
Típus:

Far Cry 6 - ezt tudja majd az AMD kártyáival

Újabb hangulatfokozót kapott a Far Cry 6. Ezúttal a PC-s verzió került terítékre, ami az AMD videokártyáinak képességeit igyekszik majd jobban kiaknázni. Az új videó azt mutatja be, mi mindenre számíthatnak azok, akiknek fontos a látvány.

Far Cry 6 - mi vár ránk a premier után?

Még meg sem jelent a Far Cry 6, a Ubisoft azonban már jó előre felsorakoztatta a megjelenés után érkező ingyenes tartalmi frissítéseket és a szezonbérlet extráit. Lássuk, hogy milyen őrültségek várnak ránk a jövőben!

Minden, amit a Far Cry 6-ról tudni érdemes

Egy újabb kiadós előzetessel jelentkezett a Far Cry 6. A bő hatperces videó alaposan kitér a játék legfőbb részleteire, hogy tisztában legyünk vele, milyen lehetőségeket kínál Dani Rojas gerilla-hadjárata.

Ilyen gép kell majd a Far Cry 6 alá

A Ubisoft azzal együtt, hogy közzétette a Far Cry 6 részletes hardverigényét, a játék PC-s extráiról is villantott egy videót. Ebben részletesen is bemutatják, hogy milyen grafikai fícsöröket kapcsolhatunk majd be az FPS-ben, amennyiben bírja a gépünk.

GC 2021: Az Elden Ring lett a legjobb játék

Az idei Gamescomon is díjazták a közeljövőben érkező játékokat, a Bandai Namco pedig valósággal letarolta a mezőnyt - amit persze javarészt az Elden Ringnek köszönhetnek a japánok.

GC 2021: Sztorielőzetesen a Far Cry 6

Antón Castillónak nagy elképzelései vannak Yara szigetállamával, ám az uralma ellen lázadó, szedett-vedett harcosok nem fogják tétlenül nézni, mire készül – erről szól a friss sztorielőzetes.

Távozott a Far Cry 6 producere, Emile Liang

Emile Liang több mint 24 évet töltött a Ubisoftnál, ahol olyan frencsájzokhoz adta nevét, mint a Prince of Persia, az Assassin's Creed, a Far Cry vagy a Splinter Cell. Távozása után saját startup céget alapított a producer.

E3 2021: Far Cry 6 - a gerilla legjobb barátja

Egy újabb előzetes erejéig az Xbox & Bethesda Games Showcase adásán is beköszönt a Far Cry 6. A kedvcsináló Dani Rojas elképesztő fegyverarzenáljára és Yara furcsa járgányaira fókuszált.

E3 2021: Egy Far Cry-gonosz elméjében

A Ubisoft Forwardon leleplezték, miféle tartalmakra számíthatunk a Far Cry 6 megjelenése után. Afféle mentális időutazásban vehetünk részt, hiszen a széria korábbi gonoszainak bőrébe bújhatunk majd.

E3 2021: Nézd vissza a Ubisoft Forward műsorát!

Hamarosan kezdetét veszi az E3-időszak egyik legjobban várt műsora, a Ubisoft Forward következő felvonása. Kattintsatok, és kövessétek élőben az eseményeket - sok finomságra számítunk!