Far Cry 6 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Far Cry-sorozat.

Kiszivárogtak a Far Cry 7 történetének részletei

A januári első pletykák után az Insider Gaming vadiúj részleteket tudott meg a Far Cry következő részéről, kiváltképp annak történetéről. A sorozat hetedik darabja csak 2025 őszén várható a boltokban.

A Far Cry 6 producere lett a brand alelnöke

Sandra Warren már régi bútordarab a kiadónál, az új pozíciónak hála pedig a Ubisoft fejlesztőstúdiót átfogóan fogja tudni menedzselni a jövőbeni játékok sikerének érdekében.

Napvilágra kerültek a júniusi PlayStation Plus katalógus címei

Megerősítették a PlayStation Plus júniusi címeit, több király cím is csatlakozik a játékkatalógushoz: Far Cry 6, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge vagy a Deus Ex: Mankind Divided.

Nyáron további négy Ubisoft-játék érkezik a Steamre

A francia kiadó nem erőlteti tovább játékainál a Uplay- és az Epic Games Store-exkluzivitást, idén nyáron további négy cím költözik a Valve alkalmazásboltjába, így még több játékost szólíthatnak meg.

Ingyenes hétvégén a Far Cry 6

Most hétvégén ingyenesen játszhatunk az alapjátékkal és néhány plusz tartalommal, illetve a hétvége folyamán akciós is lesz a Far Cry 6.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz miből szemezgetnünk, igaz, ezúttal már jóval kevesebb húzócím akad a kínálatban.

Idegen dimenziókba hív a Far Cry 6 új DLC-je

Alaposan ledobja az ékszíjat a Far Cry 6 következő nagy kiegészítője. Idegen entitások, szilánkokra tört dimenziók és eddig sosem látott kihívások várnak a Lost Between Worldsben.

Kedden mutatkozik be a Far Cry 6 titokzatos DLC-je

Nem sokat tudunk a Far Cry 6 következő DLC-jéről, a Lost Between Worldsről, ez azonban hamarosan megváltozik. A Ubisoft egy élő adásban leplezi le a csomag tartalmát.

Több stúdió is a Stadia-játékok és -profilok kimentésén dolgozik

A jövő év elején végleg lehúzza a rolót a Google Stadia, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden játék és mentés megy majd a levesbe. A Ubisoft, a Bungie és az IO Interactive már dolgoznak az ügyön.

Már külsős indie címeket is kínál a Ubisoft+

Az eddiginél is jobban felpörgeti az előfizetéses szolgáltatását a Ubisoft. A stúdió saját címei mellett már kisebb indie fejlesztéseket is megtalálunk a katalógusban.