Far Cry 6 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Far Cry-sorozat.

Lost Judgmentet is kínál a héten a Free Play Days

A hétvégén is várják játékok a Free Play Days keretében azokat az xboxosokat, akik rendelkeznek Xbox Live Gold- vagy Xbox Game Pass Ultimate-előfizetéssel. Három alkotás közül választhatnak.

Ingyenes hétvégét tart a Far Cry 6

Ha szívesen állnál a yarai ellenállók élére, hogy felszámold Antón Castillo rémuralmát, akkor a hétvégén költségmentes lehetőséged nyílik rá. És ha már ott vagy, a Tótágasba is átruccanhatsz, hogy megmentsd Chorizót.

Óriási világokat ígér a Ubisoft új technológiája

A Ubisoft bemutatta az új felhőalapú fejlesztői eszközét, a Scalart. A felhős számításokra támaszkodó technológiának hála eddig sosem látott méreteket ölthetnek a nyílt világú játékok.

Ubisoft: boldogulunk, nem kell minket felvásárolni

A Ubisoft közzétette a decemberrel záruló pénzügyi negyedévének értékelését. A számok ismertetése mellett Yves Guillemot azon is elmélázott, hogy mi a franciák álláspontja a cég felvásárlását illetően.

Far Cry 6 - jövő héten jön a Joseph: Collapse DLC

Végére érünk a Far Cry 6 szezonbérletének keretében gonosztevők elméjébe tett kirándulásoknak. Az előző rész szektavezérére koncentráló kiegészítő ismét roguelike-kihívásokat állít majd elénk.

Far Cry 6 - megérkezett a Rambo-crossover

Újabb ingyenes crossover-esemény landolt a Far Cry 6-ban: ezúttal azt kell bizonyítanunk Yara szigetén, hogy vagyunk annyira belevalóak, mint Rambo. Jutalmul az akcióhős íját szerezhetjük meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sem lesz éppen sűrű játékmegjelenések szempontjából, de a napokban már érkezik egy-két olyan cím, ami kihagyhatatlan darabnak ígérkezik. Lássuk őket a szokásos listába szedve!

Far Cry 6 - jövő héten jön a Pagan: Control DLC

A Far Cry 6 DLC-csomagjainak hála magunkra ölthetjük a sorozat ikonikus gonosztevőinek alakját. Vaas után jövő héten a Far Cry 4 antagonistája, Pagan Min kerül a középpontba.

Far Cry 6 - Danny Trejo hivatalosan is beköszönt

A novemberi szivárgás után most már hivatalosan is megérkezett a Far Cry 6 ingyenes kiegészítése, amiben Danny Trejo játssza a központi szerepet. Emellett egy új jármű, egy golyószóróval felszerelt oldalkocsis motor is jár a DLC-hez.

Brit toplista: mindent letarolt a Pokémon

Ha keresnétek a Battlefield 2042-t a brit játékeladási toplistán, a harmadik hely környékén tegyétek, a Pokémon Brilliant Diamond és a Pokémon Shining Pearl ugyanis letarolta a mezőnyt, és elvitte az első két helyezést.