Hamarosan újabb Crackdown kiegészítés érkezik

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Régen hallottunk már az Xbox 360-exkluzív, jövőben játszódó GTA-klónról: most viszont a rajongóknak finom információmorzsákkal kedveskedhetünk!
Régen hallottunk már az Xbox 360-exkluzív, jövőben játszódó GTA-klónról: most viszont a rajongóknak finom információmorzsákkal kedveskedhetünk!

Ugrás a galériához

Az új letölthető extra tartalom (közismertebb nevén DLC - Downloadable Content) várhatóan egy új játékmóddal és a képen látható csudajó járgánnyal frissíti majd kedvenc TPS-ünket. További, konkrét információkra nem derült fény, ahogy a megjelenési dátumra sem: remélhetőleg azonban nem kell sokat várni a kiegészítésre.

4.
4.
Ca$h
Éppen mostanában kattantam vissza a Crackdownra, remélem, hogy fel sikerült egy picit izgatni ezel a DLC-vel a kedélyeket, mert sajnos hamar eltünt a mélyesztőben ez a remek kis játék. Mondjuk nem ártana ha beraknának egy new game opciót a stuffba, hogy legalább a Co-op achievmentet meg tudja vele szerezni az ember...
3.
3.
ldavid
David Jones nem egyedül találta ki a GTA-t, szóval nem csak ő az "atyja"
2.
2.
VID993HUN
Ez tiszta fölösleges. Háztetőkön keresztül gyorsabban eljutsz mint az autókal.
1.
1.
FNorberto
Nem értem mért kell le GTA klónozni mindig csóró játékot.A GTA "atyja" vezette a Crackdown fejlesztését,ő pedig önmagátol csak nem lophat.Csak a gykereiben azonos a GTA-val,de nagyon különbözik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...