Hatalmas siker a The Witcher-társasjáték

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Várható volt, hogy amint élesedik a The Witcher: Old World Kickstarter-kampánya, akkor pillanatok alatt összegyűlik majd a pénz a társasjátékra, de a támogatóknak még így is bőven sikerült túlszárnyalniuk a készítők elvárásait.

Idén februárban írtunk róla először, hogy egy újabb társasjátékkal bővül hamarosan a vajákok világa a The Witcher: Old World képében, aminek a munkálataiból a CD Projekt RED mellett a Go On Board is kiveszi a részét. Pár nappal ezelőtt pedig el is rajtolt a játék Kickstarter-kampánya, ami hatalmas sikernek örvend, hiszen a jelen sorok írásakor már több mint 3,6 millió dollár gyűlt össze a projektre.

A kimagaslóan sikeres gyűjtéssel a közösség nem csak azt érte el, hogy globálisan elérhető lesz a társas, hanem azt is, hogy a jövőben további kiegészítők is érkezhetnek majd az alapjáték mellé. A tervek szerint a The Witcher: Old World a június és október közötti időszakban ölthet majd végleges formát, azután pedig elkezdődhet a gyártás és a kiszállítás, amiből az utóbbit olyan november és 2022 májusa közé jósolják a készítők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...