The Witcher: Old World - társasjáték a vajákokkal

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár Geralt kalandja véget ért, a CD Projekt RED még egyáltalán nem végzett a The Witcher univerzumával. Nemrég megtudtuk, hogy a könyvek, sorozatok és videojátékok mellett a társasjátékok világát is meghódítják a szörnyvadászok.

Továbbra sem lassít a The Witcher-franchise kibővítésével a CD Projekt RED, ugyanis nemrég bejelentették, hogy a mobilos spin-off - és az animék, valamint sorozatok mellett - asztali társasjáték formájában is visszatérnek a vajákok.

A The Witcher: Old World már idén májusban felkerül a Kickstarterre, de a tervek szerint majd csak jövőre jelenhet meg a végleges produktum. A társast 2-5 kalandor játszhatja majd, és minden játékosnak választania kell egyet az alábbi Witcher-iskolák közül: farkas, vipera, macska, medve vagy griff. Miután elvégezték a kiképzést, szörnyekkel, nehéz döntésekkel és még a többi iskola szörnyvadászaival is szembe kell majd nézniük a kaland során.

A The Witcher világától egyébként nem idegen az asztali társasjáték műfaja, hiszen a kártyajátékok mellett már megmártózott egyszer a témában - fizikai és digitális kiadásban egyaránt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...