Idő előtt lebukott a Two Point Campus

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 31.
  • Pletyka
Link másolása
A Microsoft Store - hogy, hogy nem - idő előtt buktatta le a Two Point Hospital alkotóinak legújabb játékát, amelyben egy egyetemi kampuszt kell majd menedzselnünk a már jól megszokott körítés mellett.

Ismét szivárogtatott a Microsoft Store, az üzlet weboldalára ezúttal a Two Point Campus adatlapja került fel idő előtt. Az anyag a Sega és a nagyszerűen sikerült Two Point Hospitalt jegyző Two Point Studios legújabb fejlesztése, ahol ezúttal egy egyetemi kampuszt kell menedzselnünk. Habár a játékot - érthető okokból - PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re listázza az üzlet, valószínűleg megjelenik majd a Sony és a Nintendo gépein is.

Az adatlapra már a játék leírása és néhány screenshot is felkerült. Az eddigiek alapján a már jól megszokott körítés mellett építgethetjük majd a kis létesítményünket, ahol a nyári szünet végén esedékes beköltözéstől kezdve követhetjük figyelemmel a hallgatók életét, és gondoskodnunk kell arról, hogy boldogok legyenek. Természetesen a Two Point Campus egyetemei nem lesznek épp szokványos intézmények, legalábbis a lovagiskola és az óriáspizza-sütés lehetősége mindenképpen ezt vetíti előre.

Megjelenési dátumunk még nincs.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...