Two Point Campus PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Álmaink egyetemi kampuszát is felépíthetjük a Two Point Studios jóvoltából.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szépen sűrűsödik a heti játékmegjelenési listánk, igaz, elsősorban még mindig a független fejlesztőcsapatok tűnnek szorgalmasabbnak. Lássuk a következő napok felhozatalát!

Two Point Campus teszt

A Two Point Studios korábban sikeresen megalkotta a ’97-es Theme Hospital szellemi örökösét, a Two Point Hospitalt. Lássuk, hogyan sikerült átültetni a formulát egyetemi környezetbe!

Utolsó előzetesen a Two Point Campus

Launch traileren a Two Point Campus, a Two Point Studios legújabb játéka, melyben megépíthetjük álmaink egyetemét.

Lássuk, mit ígér a Game Pass augusztus első felére!

A Microsoft bejelentette, hogy milyen játékokat hoz magával a Game Pass augusztus első heteire. Összesen hét címre számíthatunk majd.

Újabb előzetesen a Two Point Campus

A Two Point Campusban megépíthetjük álmaink egyetemét, és a legkülönfélébb kiképzőközpontokat hozhatjuk létre benne, hogy menedzseljük azokat.

Kémeket is képezhetünk a Two Point Campusban

A Two Point Campusban egészen különleges képzéseket is indíthatunk. Taníthatunk például kémeket, akik megvédik Two Point megye titkait – de vigyázzunk, nehogy véletlenül egy beépült kém legyen a tanoncaink között!

A varázslókat is várja a Two Point Campus

Nem csak közgázt vagy bölcsészetet tanulhatnak a Two Point Campus diákjai. A menedzsmentjáték legújabb előzeteséből megtudhattuk, hogy Harry Potterék sem lennének elveszve ezen a kampuszon.

Három hónapot késik a Two Point Campus

Sajnos a vártnál valamivel később nyitja meg a kapuit a Two Point Campus. A Two Point Hospital örököse, melyben egyetemi kampuszok menedzselése lesz a feladatunk, csak augusztusban lát napvilágot.

Íme, a Nintendo Direct összes bejelentése

Óriási műsorral készült tegnap este a Nintendo. A legújabb közvetítés során bemutatták a Mario Strikers következő részét, egy új Fire Emblem-játékot, a Wii Sports örökösét, és a Xenoblade Chronicles 3-ról is lehullott a lepel.

Dátumot kapott a Two Point Campus

Kórházigazgatóként épp eleget tettünk már, ideje, hogy megmutassuk, mit érünk egy egyetem élén. A Two Point Hospital alkotóinak legújabb menedzserjátékában egy kampuszért felelünk majd.