Two Point Campus PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Álmaink egyetemi kampuszát is felépíthetjük a Two Point Studios jóvoltából.

Megvannak a BAFTA Games Awards győztesei

Több díjat kapott az Elden Ring és a Vampire Survivors is, illetve a Tunic is jól szerepelt, azonban 5 díjjal az egyértelmű győztes a God of War Ragnarök volt.

Íme, a BAFTA Games Awards jelöltjei

Úgy tűnik, nem gyűjtött még elég díjat a God of War: Ragnarök. A Sony Santa Monica alkotását 18 kategóriából 11 díjra jelölték, de tisztességes képviseletet kapott az Elden Ring, a Stray és a Tunic is.

Valentin-napi frissítést kap a Two Point Campus

A Two Point Stúdió berkeit is megszállta a Valentin-nap rózsaszín köde, így piacra dobtak egy DLC-t, ami csupa-csupa rózsaszín.

Karácsonyi tematikájú frissítés érkezett a Two Point Campushoz

A Two Point Campushoz most egy ingyenes frissítés részeként karácsonyi tematikájú kiegészítőkkel díszíthetjük fel az egyetemünk.

A világűrbe készülnek a Two Point Campus diákjai

A Two Point Campus erősen Star Trek-áthallásos új DLC-jénél jópofább kiegészítőt el sem tudnánk képzelni. A derék diákok a helyi akadémián készülhetnek fel az űrbéli kalandokra.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

Brit toplista: csak a második helyre ért oda a Two Point Campus

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista. Nem mondhatnánk, hogy túl pörgősen alakult az elmúlt hét, egyetlen újoncként a Two Point Campus mutatkozott be - de az is csak a második helyen.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szépen sűrűsödik a heti játékmegjelenési listánk, igaz, elsősorban még mindig a független fejlesztőcsapatok tűnnek szorgalmasabbnak. Lássuk a következő napok felhozatalát!

Two Point Campus teszt

A Two Point Studios korábban sikeresen megalkotta a ’97-es Theme Hospital szellemi örökösét, a Two Point Hospitalt. Lássuk, hogyan sikerült átültetni a formulát egyetemi környezetbe!

Utolsó előzetesen a Two Point Campus

Launch traileren a Two Point Campus, a Two Point Studios legújabb játéka, melyben megépíthetjük álmaink egyetemét.