E3 2021: A Nintendo bejelentette az E3-as terveit

  • Írta: gorien
  • 2021. június 2.
  • Rendezvény
Link másolása
Hamarosan elkezdődik a videojátékipar nyári bejelentéscunamija, az E3-ig már csak tíz nap van hátra. A rendezvényen résztvevő Nintendo nagy vonalakban vázolta, mire számíthatunk tőle.

Egyre közeledik az idei E3, ezzel együtt pedig az is kristályosodik, hogy milyen menetrendre számíthatunk a június 12-15. között megtartott, teljesen digitális rendezvényen. Az például tegnap derült ki, hogy egy saját díjátadó zárja majd a programokat június 15-én, amelynek a nyerteseit az IGN, a GameSpot, a PC Gamer és a GamesRadar+ újságírói választják meg.

Ugyanaznap tartja műsorait a Nintendo is, és már azt is tudjuk, hogy nagy vonalakban mire számítsunk. Magyar idő szerint 18 órakor veszi kezdetét a Nintendo Direct, amelyen kizárólag olyan Switch-játékokról lesz szó a bejelentés alapján, amelyek java idén meg is jelenik. Ezt követi egy háromórás Nintendo Treehouse Live-adás, amelyben a fejlesztők alaposabban is kivesézik az alkotásaikat.

4.
4.
Zuzmo
#1: A Wii U volt a köztes állapotban megrekedt konzol - a Wii és a Switch között, ezt jól mutatják az eladási számok. Két forradalmi megoldás között az evolúció. A Switch akkor lenne a Wii U bóvli faceliftje, ha nem lehetne handheld használni, ezzel szemben ez az egyik legnagyobb ütőkártyája.
A multiplatform címek azért kellenek, hogy ha valaki csak egy konzolt akar venni, akkor is választhassa a Nintendót. Utazás stb. közben máshogy nem is tudna ezekkel játszani, illetve a streaming most már alternatíva lett, de ahhoz meg kell a jó net, magas adatforgalom, és előfizetés.
3.
3.
Guba32
#1: Mivel csak handheld játszom én azokat is Switchen játszom,most vettem meg pl. a Witcher 3-at,Dark Soulst,és még a Skyrimet is tervezem.
2.
2.
delphijos
#1: Jöhet az új Metroid, új Mario Kart , bejelenthetnek új Fire Emblem-et, jöhet új Donkey Kong, jön ugye a Splatoon 3… ez ami hirtelen eszembe jutott. Én egy Mario Rabbids folytatásnak is örülnék ( bár az nem belsős ) Szóval azért vannak lehetőségek.
1.
1.
Kíváncsi vagyok, hogy hová fut ki a nintendó ebben a generációjában, mivel a Switch egy elég bóvli faceliftje a Wii U-nak és a legnagyobb sikerű Switch játékok megint csak eleve eredeti Wii U cuccok. Ezt a generációt kábé kibekkelték azzal, hogy náluk megbocsájtók az emberek a remaster termelésért, de ha most nem mutatják be a jobb minőségű új hardvert és nem kezdenek el olyan játékokat gyártani, mint a 2010-es években (amikből most is élnek), akkor egy minimálisan becsúszhat a csokirudacska. Mondjuk az más kérdés, hogy várhatóan a BotW 2 elég durva system seller lesz, de akkor is ott marad a kérdés, hogy mi lesz még rá? Mondjuk Resident Evil, meg Doom, vagy ilyesmik? Király, azokat úgysem azon a gépen játsszák. Na de egyelőre mindegy, lássuk a show-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...