E3 2021: Marvel-játékon dolgozhat az XCOM-csapat

  • Írta: szlav
  • 2021. június 4.
  • Pletyka
Link másolása
Ha igazak a pletykák, akkor egy XCOM-szerű körökre osztott taktikai játékban láthatjuk legközelebb a Marvel szuperhőseit. A játékot a zsáner koronázatlan királya, a Firaxis készítheti.

Az E3-as adások közeledtével alacsonyan szállnak mostanában a pletykák, de mégis akad köztük néhány, amelyre igenis érdemes odafigyelni. Ilyen például az a híresztelés, miszerint a 2K Games showján bemutatkozhat a Firaxis következő körökre osztott taktikai játéka, amely az XCOM űrlényvadászai helyett a Marvel szuperhőseit helyezné a középpontba. A hírek szerint a projekt jelenleg a CODA kódnéven fut.

Elsőre talán kissé váratlan ez a koncepció, de mi könnyedén el tudnánk képzelni egy ilyen alkotást. Az egésznek ráadásul hitelt ad Jason Schreier hozzászólása, a Bloomberg mindig megbízható, bennfentes körökben mozgó újságírója ugyanis látszólag megerősítette a szivárgás valóságtartalmát.

A leak egyébként szót ejtett néhány egyéb alkotásról, köztük egy Borderlands-spinoffról is, így ne lepődjetek meg nagyon, ha a jövő héten bemutatkozik a Wonderlands, amely Tiny Tinát helyezi a főszerepbe. Ezen a vonalon haladva láthatjuk az NBA 2K22-t (ez gyakorlatilag garantált), illetve talán egy Volt kódnéven futó alkotást is, amelyet a forrás a Cthulhu-mítosz és a Saints Row keresztezéseként írt körül.

Mindez persze csak szóbeszéd, egészen a hivatalos leleplezésig. Készüljetek, hiszen a jövő heti nagy forgatag biztosan rengeteg meglepetést tartogat majd!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...