Megérkezett a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 4.
  • Videó
Link másolása
Ideje összepakolni a mesterlövész-puskánkat és elindulni a fiktív közel-keleti Kuamarba, hiszen a minap megjelent a CI Games legújabb játéka, a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, ami most ennek örömére megkapta a launch trailerét is.

Indulhat a Bibi Rashida után intézett hajtóvadászatunk, ugyanis az ígéreteknek megfelelően ma boltokba került a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, és ezt megünnepelve a CI Games most egy hangulatos launch trailerrel jelentkezett az FPS-hez:

Habár a játék nevéből adódóan a legjobb barátunk a mesterlövészpuskánk és az extrém távolságokból leadott lövéseknek az elsajátítása lesz, azért Raven tarsolyában ezeken kívül is lapul még egy jó pár trükk. A széles fegyverarzenál mellett például csapdákat állíthatunk a célpontjainknak, a környezetet az előnyünkre fordítva vethetünk véget a karrierjüknek, de ha közel lopakodunk hozzájuk, akkor akár csendben is eltehetjük őket láb alól.

A Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 megvásárolható PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, és remélhetőleg már a PlayStation 5-ös verzióra sem kell sokat várnunk.

3.
3.
godach
Nekem ez ilyen, bűnös élvezet (evil) :)
2.
2.
Viktor_The_Best
Hat ez is olyan rossz lesz mint az elozo resze, ahogy latom a trailer alapjan.
1.
1.
Necreon
What GR Breakpoint wanted to be
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...