Xboxra is ellátogathat az Oddworld: Soulstorm

  • Írta: szlav
  • 2021. június 6.
  • Pletyka
Link másolása
Az Oddworld: Soulstorm PC-n és PlayStation-konzolokon jelent meg áprilisban, de úgy tűnik, hogy Abe és a mudokonok hamarosan Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is ellátogathatnak.

Habár az Oddworld: Soulstormnál láttunk már acélosabb puzzle-platformert is, a nagy múltra visszatekintő széria veterán rajongói mégis örülhetnek, hiszen a legújabb epizód hamarosan új platformokat hódíthat meg. Az Epic és a Sony ideiglenes platformexkluzivítást bizniszelt le az Oddworld Inhabitants csapatával, úgy tűnik azonban, hogy ennek hamarosan vége szakad, az ESRB ugyanis már Xbox-konzolokra is besorolta a játékot.

Abe mind Xbox One-ra, mind pedig Xbox Series X/S-re ellátogathat majd, ráadásul nem lepődnénk meg azon sem, ha a játék dobozos kiadásban is felkerülne a polcokra, a PlayStation 4-es és a PlayStation 5-ös verzió ugyanis július 6-án kapja meg a maga lemezes verzióit. Szerintünk egyébként a Soulstorm remekül mutatna az Xbox Game Pass könyvtárában is, ez utóbbi azonban nem több egyszerű hasra ütésnél.

2.
2.
Oistrakh01
Egész nyugodtan tartsák meg ezt az ipari hulladékot.
1.
1.
GemForge
Sajna max passban lenne esély arra, hogy többen kipróbálják, mert a játék tervezése átgondolatlanra és logikátlanra sikerült. A mesterséges unintelligencia rengetes frusztrációt okoz, amelyet a pontatlan irányítás még kevésbé tesz vonzóvá. Kiváló lehetőséget szalasztottak el ezzel a készítők, hiszen talán lehetett volna benne bőségesen potenciál, de ezzel a résszel inkább azt bizonyították, hogy az eredeti részekben minden igazi ötletüket ellőtték és így a folytatás csak egy félresikerült és fárasztó önismétléssé vált.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...