Oddworld: Soulstorm PC, PS4, PS5

Abe minden eddiginél sötétebb kalandja.
Típus:

Közeleg az Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition

Abe az Oddworld: Soulstormban folytatta a mudokonok megkezdett forradalmát, hamarosan pedig újraélhetjük a kalandjait a bővített kiadásban is. Sőt, ezúttal már az xboxosok is csatlakozhatnak.

Oddworld: Soulstorm - hivatalos az xboxos verzió

Noha az ESRB már megszellőztette korábban, a készítők hivatalosan is bejelentették, hogy Xbox-konzolokon is tiszteletét teszi majd az Oddworld: Soulstorm. A kérdés már csak az, hogy mikor.

Brit toplista: újra élen a Ratchet & Clank

Miután két héten át egy golfozó, olasz vízvezetékszerelő érdekelte legjobban a briteket, a múlt héten ismét az interdimenzionális lombax ült vissza a trónra az Egyesült Királyság dobozos játékeladási toplistáján.

Xboxra is ellátogathat az Oddworld: Soulstorm

Az Oddworld: Soulstorm PC-n és PlayStation-konzolokon jelent meg áprilisban, de úgy tűnik, hogy Abe és a mudokonok hamarosan Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is ellátogathatnak.

Oddworld: Soulstorm teszt

A mudokonok kelekótya lelki vezetője, Abe porig égette a Rupture Farms gyártelepét, de a megpróbáltatásoknak még közel sincs vége. Szálljatok fel a vonatra, és kapaszkodjatok meg: indul az Oddworld: Soulstorm!

Launch traileren az Oddworld: Soulstorm

Abe kalandja folytatódik. Miután a RuptureFarms húsüzemében kirobbantotta a mudokonok forradalmát, szembesül vele, hogy számos fajtársa vár még felszabadításra. A szabadságharc nagyobb léptékű lesz a Soulstormban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A múltheti dömping után egy kicsit behúzzuk a kéziféket, ami az aktuális játékmegjelenéseket illeti, de azért nem kell megijedni; így is bőven lesz majd mivel leküzdeni a sonkakómát.

Oddworld: Soulstorm - lássunk néhány mechanikát!

Pár nap választ már el csak minket az Oddworld: New 'n' Tasty folytatásának megjelenésétől. A fejlesztők négy falatnyi videóban illusztrálják gyorsan, mi vár ránk Abe következő kalandján.

Ezt kínálja a PlayStation Plus áprilisban

Holnap kezdetét veszi az április is, úgyhogy előtte még gyorsan nyilvánosságra hozták, mit zsebelhetnek be a PS Plus-előfizetők. Annak ellenére, hogy a halloween még messze van, a zombik uralják a legfrissebb kínálatot, de panaszra nincs okunk.

12 percig pörög az Oddworld: Soulstorm

Nem kell már sokat várnunk az Oddworld: Soulstorm megjelenésére és a mudokonok felszabadítására. A legfrissebb, igen tartalmas gameplay remekül bemutatja, hogy mire számíthatunk.