Oddworld: Soulstorm PC, PS4, XBOXONE

Abe minden eddiginél sötétebb kalandja.
Típus:

Oddworld: Soulstorm - séta a sötétben

Rövidke teasert kapott az Oddworld: Soulstorm. Abe következő kalandja közvetlenül a New 'n' Tasty eseményei után veszi fel a fonalat, és ahogy azt az előzetes is sugallja, ezúttal még sötétebb sztorival lesz dolgunk.

GC 2019: Epic Games-exkluzív lesz az új Oddworld

Kölnben vált hivatalossá, hogy az Oddworld: Soulstorm és a Magic: The Gathering Arena PC-s változatai Epic Games Store-exkluzívok lesznek. Az Oddworld esetében a sorozat alkotója egy nyílt levélben árulta el, mi is állt a döntés hátterében.

E3 2019: Negyedóra Oddworld: Soulstorm

Végre teljes pompájában is megleshető az évek óta készülő Oddworld: Soulstorm. Az IGN szerkesztője a sorozat alkotójával, Lorne Lanninnel beszélgetve mutatja be a játék főbb újdonságait.

Videón és friss képeken az Oddworld: Soulstorm

Újabb látnivalókkal jelentkezett a jövőre érkező Oddworld: Soulstorm. Az Abe's Oddysee (illetve a New 'n' Tasty!) történetének folytatása egy játékmenettel fűszerezett teasert, illetve néhány screenshotot kapott.

GDC 2019: Ismét mozog az Oddworld: Soulstorm

Újabb életjeleket adott az Oddworld Inhabitants következő játéka. A Unity GDC-s előadásán egy rövid kedvcsinálóval demonstrálták azokat a renderelési technikákat, amelyet a Soulstormban láthatunk majd.

Bejelentésre készül az Oddworld Inhabitants

A jövő hét elején bejelent valamit az Oddworld-sorozatért felelős Oddworld Inhabitants csapata. Ha tippelnünk kellene, akkor a két évvel ezelőtti GDC-n leleplezett Oddworld: Soulstormról kapunk végre információkat.

GDC 2016: Oddworld: Soulstorm bejelentés

Várhatóan 2017 végén érkezik Abe legújabb kalandja, az Oddworld: Soulstorm, amely ezúttal sötétebb tónusokkal operál a megszokottnál. 300 éhes mudokon csak arra vár, hogy megmentsék.