Nem foglal majd sok helyet az új Ratchet & Clank

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 7.
  • Hír
Link másolása
Az előzetes információk szerint nem a Ratchet & Clank: Rift Apart miatt kell majd kitakarítanunk a PlayStation 5-ünk SSD-jét, az Insomniac Games fejlesztése ugyanis kifejezetten csínján bánik a gigabájtokkal.

A hét játékmegjelenései közül a Ratchet & Clank: Rift Apartot várjuk leginkább, a premierig pedig szép lassan cseperegnek az információk az új PlayStation 5-exkluzívról. A múlt hét végén kapta fel például a sajtó, hogy a játék mindössze 33 GB-ot foglal el a konzol SSD-jén, ami finoman szólva is baráti méret napjaink játékfelhozatala mellett.

A témában James Stevenson, az Insomniac közösségi menedzsere is megszólalt, aki szerint a natívan PlayStation 5-re készülő játékok kisebb helyet foglalnak az SSD-nek és a különféle tömörítési eljárásoknak köszönhetően. Reméljük, előbb-utóbb ez a jó hír más fejlesztőkhöz is eljut, és itt most nyilván nem a Call of Duty-csapatokra gondolunk.

2.
2.
JohnSpartan
#1: A Resi 8 még komolyabban néz ki még is csak 30 valahány GB-ot foglal... Ezeknél a csőpályás játèkoknál megszokott hogy nem megy 30-40 GB fölé a táhely igény.
1.
1.
KopyAti
Elég komoly tömörítést találhattak ki, mert ahogy ez a játék kinéz, ez a 33 gb igen csekély. Grat hozzá!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...