Méretes frissítést kapott a Dying Light: Hellraid

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 7.
  • Letöltés
Link másolása
A minap egy igen tekintélyes méretű update futott be a Dying Light: Hellraid DLC-hez, ami a sztorimód, illetve az új fegyverek és kihívások implementálása mellett még a játék technikai oldalán is csiszolt egy keveset.

Kellemeset csavart az alapjáték zombis formuláján a Dying Light legutóbbi nagyobb volumenű expanziója, a Hellraid, ami a Techland korábbi, sokat tologatott projektjének végső manifesztációja lett. A fejlesztőcsapat pedig hiába végzi már nagyban az utolsó simításokat a Dying Light 2: Stay Humanon, ennek ellenére továbbra sem feledkezik meg az első rész támogatásáról.

A Dying Light: Hellraid ugyanis ma egy méretes frissítést kapott, ami új játékmódokat, fegyvereket, ellenségeket és kihívásokat hozott a játékba, de ezek mellett a készítők még a bevilágításon, az animációkon és a hangeffekteken is javítottak egy keveset. Természetesen a nagyobb újdonságokkal együtt egy csomó bugot kigyomláltak, valamint rengeteg egyéb apróságot is kibalanszoltak a programban a lengyel srácok.

5.
5.
kryszisz
#4: Dying Light 2: Am I a joke to you?:D Mármint okés, hogy az még nem jött ki, így nem termel pénzt, de gondolom elég rendesen viszi az erőforrásokat, a Techland meg mégsem egy akkora cég, mint mondjuk a R*. Ez a DLC mennyiség szerintem így is példaértékű, nagyon sajnálom, hogy nem volt kivel játsszak coopban. Így is élveztem, csak a befejezés után egyedül már nem volt késztetésem visszatérni hozzá.
4.
4.
crytek
#3: Dying Light egy nagy siker amit ma is vesznek az emberek. A cégnek eközben nincs másik játéka évek óta amuből a pénz jönne. Így az a csoda hogy csak ennyi dlc jött hozzá.. Anthem meg bukás azon mit fejlesztettek volna?
3.
3.
ribizly
#2: Jogos. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy jól csinálják. Nem hagyják sz@rban a vásárlókat és a rajongókat, mint egyesek (khm... Anthem).
Én néhány hete vittem végig az alapjátékot meg a The Following DLC-t. Messze felülmúlta az elvárásaimat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...