Megszépült az xboxos Conan Exiles

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 8.
  • Videó
Link másolása
Pörögnek az események az elmúlt időben a Conan Exiles körül, hiszen májusban új frissítés érkezett hozzá, és az Xbox Game Pass kínálatába is bekerült a játék. Most pedig még szebb lett az MMORPG a Microsoft újgenerációs konzoljain.

Május 27-én nemcsak megjelent a Conan Exiles legújabb kiegészítője, az Isle of Siptah, de ezzel együtt az Xbox Game Pass gyűjteményébe is bekerült a Funcom túlélőjátéka. Az utóbbi örömére pedig nemrég az Xbox Series X/S képességeihez lett igazítva a látványvilág, amit most egy összehasonlító videón meg is csodálhatunk:

A trailerben a Conan Exiles alap Xbox One-os és Xbox Series X-es verzióját eresztik egymásnak, amik között tisztán láthatóan ég és föld a különbség. A Microsoft legerősebb konzolján a felbontás 900p-ről 4K-ra lett felhúzva, jobb lett az árnyékok minősége, megnőtt a látótávolság és vele együtt a vegetáció sűrűsége, sokkal élesebb textúrákat kapott a játék, valamint mind a köd-, mind a fényeffektek élethűbbek lettek.

Habár a leírás említi, hogy a framerate is javult az új gépeken, azt már nem részletezi, hogy ez növekedést, vagy csak stabilizációt jelent. Az utóbbit egyébként a videó sem mutatja meg, ahogy az Xbox Series S-változatba sem kaptunk betekintést sajnos. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...