Megszállták az idegenek a Fortnite világát

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 9.
  • Letöltés
Link másolása
Elrajtolt a Fortnite legújabb szezonja, amelyben egy idegeninvázióval kell szembenézniük a szigeten csatázóknak. Természetesen egy sor ismerős arc siet majd a segítségükre.

Kívülállóként kicsit nehéz követni, de a Fortnite története most épp ott tart, hogy idegenek szállták meg a játék világát, amelyek egy nagyobb űrhajóval érkeztek, mint maga a battle royale-nak helyet adó sziget. A céljuk a Zero Point energiájának kiszipolyozása, hőseink azonban készek arra, hogy megvédjék az otthonukat, és Doctor Sloane vezetésével indulnak majd csatába.

A Fortnite második fejezetének hetedik évada a minap rajtolt el, és nem meglepő, hogy egy sor új szereplőt mutat be: Agent Jones egykori főnöke, Sloane debütálása mellett Superman és a Rick and Morty Rick Sancheze is csatlakozott a harcokhoz, továbbá néhány idegen karakter is játszható, köztük Kymera, akinek a külseje a pályán fellelhető ereklyék segítségével testre is szabható. 

És persze miért állnának meg itt a készítők? Érdekes fejlemény lehet, hogy az ufók landolásával a valószínűleg Dwayne Johnson által alakított The Foundation is kiszabadult, az emote-ok között pedig a vulkáni köszöntést is megtaláljuk, így talán csak idő kérdése, hogy a Star Trek-univerzum is megvesse a lábát a Fortnite-ban. A játékba egyébként több különböző sci-fi fegyver és jármű is érkezett természetesen, a mellékelt látnivalók ezekből is adnak egy kis ízelítőt.

Végül említsük meg, hogy az új évad új battle passt is hozott magával, az Epic azonban átdolgozta a battle pass-rendszert: a szokásos százszintes grindolás helyett csillagokat kapunk majd játék közben, amelyeket kötetlenebb módon költhetünk el a nekünk tetsző holmikra. Annyi limitáció van azért, hogy a jutalmakat oldalakra osztották fel a menüben, és csak akkor léphetünk át a következő oldalra, ha az előzőn mindent kipipáltunk.

1.
1.
Norbaszki
Csak akkor léphetünk át a következő oldalra, ha a szintünk engedi.. ****
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...