E3 2021: Íme, a sci-fi Left 4 Dead, a The Anacrusis

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Le sem tagadhatná, hogy melyik játék ihlette a Stray Bombay legújabb FPS-ét, a The Anacrusist, az ugyanis többszöri megtekintés után is egyértelműen egy, a 70-es évek stílusába helyezett sci-fi Left 4 Deadre emlékeztet.

Négy évvel a Valve-val való szakítása után bemutatkozott Chet Faliszek és stúdiójának, a Stray Bombaynek a legújabb játéka, a The Anacrusis, amit a legegyszerűbben talán úgy lehetne summázni, hogy a "sci-fi Left 4 Dead":

A The Anacrusisben jelen lesz minden, amit a Left 4 Dead-játékokban is szerettünk: őrült négyfős kooperatív lövöldözés, AI-rendező, aminek hála minden nekifutásra más és más lesz egy adott pálya és hullámokban ránk törő ellenséges hordák - csak ezúttal a zombikat idegenek helyettesítik majd.

A The Anacrusis a steames adatlapja szerint idén ősszel érkezhet PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, ráadásul bekerül majd az Xbox Game Pass felhozatalába - sőt, még a platformok közti játék is támogatott lesz.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

2.
2.
zozo76hun
1.
1.
markoci555
olyan röhejesnek tűnt, ahogy az összes ugyan úgy néz ki, odafut az emberhez, majd egy egyszerű karcsapással támad... a videó végén meg bedobnak egy tank másolatot aminek rendes támadási animációja van!?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...