E3 2021
Jön a The Outer Worlds 2
Jön a The Outer Worlds 2
Az Obsidian nem lopja a napot, az új szerepjátékuk és a Grounded mellett már nekivágtak a The Outer Worlds 2 fejlesztésének.
Xbox Showcase felvétel
Xbox Showcase felvétel
A Microsoft és a Bethesda simán összehozták az E3 legizgalmasabb műsorát, csak úgy szórták a jobbnál jobb bejelentéseket. Nézd vissza!
Forza Horizon 5 bejelentés
Forza Horizon 5 bejelentés
Hogy mi újság a Forza Motorsport-sorozattal, azt nem tudjuk, de a Forza Horizon ötödik része itt van, és Mexikóba viszi a versenyzőket.

E3 2021: Íme az új WarioWare minijátékai

A NIntendo Treehouse Live-be Wario és diszfunkcionális bandája is beköszönt, hiszen a WarioWare: Get It Together!-ben övék a főszerep, ahogy abszurdabbnál abszurdabb minijátékokat teljesítenek.

E3 2021: Lessünk rá a Mario Golf: Super Rushra!

Amikor Mario nem épp vízvezetéket szerel vagy hercegnőket ment meg, szívesen látogat ki a golfpályára. A Mario Golf: Super Rushban újra ütőt ragadhatunk, hogy a pázsitos lankákon bizonyítsuk ügyességünket.

E3 2021: Mozgásban a Shin Megami Tensei V

A Shin Megami Tensei-sorozat ötödik számozott epizódja kizárólag Nintendo Switchen jelenik meg, tegnap pedig dátumot is kapott. Most egy közel húszperces felvételen láthatjuk mozgásban is.

E3 2021: Gameplayen a remake-elt Advance Wars

Az eredetileg Game Boy Advance-re kiadott Advance Wars-játékok remake-elve visszatérnek a Nintendo Switchre is. A Nintendo Treehouse Live műsorában közel fél órán át nézhettük a felújított csatákat.

E3 2021: Negyven perc a Mario Party Superstarsszal

A Mario Party Superstars a NIntendo 64-érát idézi, számos klasszikus pályával és minijátékkal készül. A Nintendo Treehouse Live-en egy teljes menetet láthattunk negyven percen át.

E3 2021: Lássuk, mit tud a Metroid: Dread!

Egy Metroid-játék képviseltette magát a tegnapi Nintendo Directen, ám nem a Metroid Prime 4 volt az, hanem a frissen bejelentett Metroid: Dread. A Treehouse Live adásában hosszabban is belenézhettünk a játékmenetbe.

E3 2021: Húsz percig mozog a No More Heroes 3

A No More Heroes 3 is felbukkant a Nintendo Treehouse Live játékai között, és bepillantást nyerhettünk néhány játékelembe. Travis Touchdown a harmadik részben már űrlényekkel veszi fel a harcot Santa Destroy védelmében.

E3 2021: Fejlesztői interjú a House of Ashesről

Nem mondhatnánk, hogy különösebben túlspilázta volna tegnapi műsorát a Bandai Namco, ugyanis csak egy játéka képviseltette magát. A Supermassive Games közel nyolc percen át beszélt arrról, mit kell tudni a The Dark Pictures: House of Ashesről.

E3 2021: Nézd vissza a Bandai Namco műsorát!

Késő este saját streammel készül a Bandai Namco is, amivel lezárják az idei E3-as őrületet. Habár a nagyágyúit már elsütötte a kiadó az elmúlt napokban, nem kizárt, hogy meglep minket valamivel, vagy újraláthatjuk a már megvillantot játékokat.

E3 2021: A közeljövő egyéb Nintendo Switch-játékai

A Nintendo Direct nagyobb bejelentéseit külön már szemléztük, most jöjjön a többi játék, amit várhatunk a hibridkonzolon. A legtöbb megjelenése nincs is olyan messze – sőt, némelyiknek már ma nekiláthatunk.

E3 2021: További újdonságok Zelda-fronton

A Nintendo E3-as bemutatóján ezúttal is nagyot szakított a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása, de érkeztek még más hírek is Hyrule irányából. Bejelentkezett a Skyward Sword, az Age of Calamity és egy érdekes új kütyü is.

E3 2021: Új platformokra tart a Fatal Frame: MoBW

A Nintendo bejelentette, hogy még az idén a hibrid konzoljára (és mellette a többi konzolra, valamint PC-re) is ellátogat a legutóbbi Fatal Frame-epizód, a Maiden of Black Water. A friss verzió ráadásul új kosztümökkel és fotómóddal érkezik.

E3 2021: Less be a Breath of the Wild folytatásába!

Bizonyára sokan várják a legapróbb információmorzsát is a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásáról. A Nintendo Directen ismét kaptunk valamit, bár nem biztos, hogy épp erre vágytunk.

E3 2021: Bemutatkozott az új WarioWare

Ha kedvelitek a trükkös minijátékokat, akkor jó hírünk van, Wario ugyanis ismét visszatért, hogy egy újabb gyűjteménnyel mutassa meg, hogy milyen hasznavehetetlenek is vagyunk valójában. Ezúttal ráadásul párban mehet a móka!

E3 2021: Októberben érkezik a Metroid: Dread

Lassan már négy éve várjuk, hogy alaposabban is szemügyre vehessük a Metroid Prime 4-et, de a Nintendo ismét megtrükközött minket, és egy új oldalnézetes epizódot jelent be a kiotói csapat, ami ráadásul már októberben meg is jelenik.