E3 2021: Dolmen - a kozmikus horrorral teli RPG

  • Írta: gorien
  • 2021. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Dolmenben az univerzum legsötétebb titkait kutatjuk, az pedig cserébe a legrémületesebb szörnyeit küldi ránk. Adaptálódnunk és tanulnunk kell, cserébe viszont olyan fenyegetéssel számolhatunk le, amivel élő ember még nem.

Kozmikus horror és science fiction keveredik a Massive Work Studio játékában, amely egy akció-RPG-nek ígérkezik. Revion Prime elfeledett bolygóján az univerzum legsötétebb titkai várnak, ezért épp annyira kell kíváncsinak lenned, mint ébernek – az ugyanis, hogy túlélj, nem szerepel az univerzum tervei között.

A harc egyszerre igényel majd ügyességet és taktikát, de szinte bármit, amit találunk (ideértve a lemészárolt ellenfelek holttestét), felhasználhatunk majd ahhoz, hogy új felszerelést gyártsunk. A megjelenés 2022-ben várható, a tervek szerint PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

2.
2.
Totál igényes videó, de látatlanban eddig bukónak néz ki. Már a trailer is cut corners típusú és sajnos nekem Dark Souls klónnak néz ki és mint olyan, a DS rajongók és a DS nem rajongók is egyszerre fogják ezért gyűlölni.

(Persze mindezt ebből a trailerből...)
1.
1.
crytek
Ismét és várományos! Egész jó a mai nap termése..el se hiszem hogy nem minden fosmultis netes baromság
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...