Bemutatkozik a legújabb Pro Cycling Manager

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A Cyanide Studio bejelentette bicajos menedzserjátékának, a Pro Cycling Manager-nek legújabb, 2007-es részét, mely már nem csak PC-re, de PSP-re is készül.
A francia Cyanide Studio bejelentette bicajos menedzserjátékának, a Pro Cycling Manager-nek legújabb, 2007-es részét, mely már nem csak PC-re, de PSP-re is készül.


Az új részben a Menedzser játékmódot teljesen újraírták: kezelhetőbb és kissé egyszerűbb lett a játék a könnyebb belerázódás végett. A Pro Cycling Manager 2007 okosodott mesterséges intelligenciával, több lehetőséggel valamint jóval szebb grafikával várja rajongóit.


Először debütál a sorozat PSP-n: a kizárólag kézikonzolra írt változat egyedi játékmódokat, lehetőségeket biztosít a játékosoknak. Az új rész mindkét változata idén június 20-án kerül boltokba. A bejelentéssel együtt hat új kép is landolt galériánkban.

2.
2.
dr-bubo
Ha a kerékpárra Magyarországon csak fele annyi $-t költenének, mint egyes másik "posvány szemétrevaló hulladék" sportágara, magyarország több versenyzőt nevezhetne a Tour-ra, mint focistát az EB-re, vagy a VB-re! ;)
1.
1.
huszti
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...