E3 2021: Scars Above - Ellen Ripley is beájulna

  • Írta: szlav
  • 2021. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Mad Head Games le sem tagadhatná, hogy honnan vette az inspirációt a Scars Above fejlesztésekor. Előbb-utóbb Kate Ward, a SCAR specialistája is megtanulja, hogy a nyálkás idegen tojásokkal nem érdemes szórakozni.

Egy napon egy idegen objektum jelenik meg a Földtől nem messze, így az illetékesek az idegen életformák specialistáját, Kate Wardot és csapatát küldik a különös jelenség felkutatására. A főhősünk űrhajója azonban rejtélyes okoknál fogva egy idegen bolygón köt ki, és ha egy valamit megtanultunk az Alien-filmekből, az az, hogy jobb, ha nagy ívben elkerüljük a baljós ősi romokat és a nyirkos barlangokban pulzáló nyálkás tojásokat.

A játékért a szerb Mad Head Games csapata felel, zsánerét tekintve pedig egy akciódús horrorlövöldéről van szó, amelyben komoly szerepet kap a felfedezés is - végtére mégiscsak egy idegen planétán kötünk ki.

A Scars Above várhatóan 2022-ben érkezik meg. A fejlesztők egyelőre csak a PC-t erősítették meg célplatformként.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

2.
2.
Még egész jónak tűnik és bár az elején kicsit zavart a narráció, valójában szerintem nagyon jó a szinkronhang. Amúgy ilyesmit, mint ez a játék már sokat láttunk a különféle asset flip-ekkel, de ettől függetlenül nekem tetszik. Egy bajom van vele, hogy fennáll a lehetősége annak, hogy amikor a játék átcsapna 50 IQ-s lövöldéből normális játékba, akkor ez a szexi hang el fogja mondani, hogy mit kell csinálni.

Majd meglátjuk.
1.
1.
crytek
Kis halaktól single cucc, jöhet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...