E2 2021: Assassin's Creed: Valhalla - irány Párizs!

  • Írta: szlav
  • 2021. június 12.
  • Videó
Link másolása
Az Assassin's Creed: Valhalla kapcsán is helyzetjelentést tett a Ubisoft csapata. Az eddigi események mellett szó esett a jövőben érkező ingyenes és fizetős újdonságokról is, köztük a Siege of Paris DLC-ről.

Eivor kalandjai tovább folytatódnak, hiszen a Wrath of the Druids expanzió után idén nyáron befut a Siege of Paris kiegészítőcsomagja is. A viking történelem egyik legmeghatározóbb ütközetét feldolgozó DLC az új történetszál mellett új képességekkel, fegyverekkel, felszereléssel és újféle ellenfelekkel bővíti a játék világát, ráadásul visszatérnek majd a korábbi epizódokból ismert Black Box Infiltration-küldetések is.

A fizetős újdonságok mellett érkeznek ingyenes frissítések is, Eivor például hamarosan megtanulja, hogyan kell forgatni az egykezes kardokat - ideje volt, nem igaz? Ennél lényegesebb azonban a Discovery Tour: Viking Age érkezése. A Ubisoft nagyszerű oktatómódjával közelebbről is megismerhetjük a kor jellegzetességeit, akár a hétköznapi emberek szemszögéből nézve.

További nagyszerű hír, hogy a Ubisoft 2022-ben sem hagyja magára az Assassin's Creed: Valhallát. Eivornak bőven akad még tennivalója, így többek közt pontot tehetünk majd az isteneket érintő sztoriszál végére is.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

3.
3.
csoki0619
#2: Gondolom ha megveszed a season pass-t a játékhoz, akk ezeket automatikusan megkapod megjelenéskor.
2.
2.
Shao Kahn
Nem tudja valaki véletlenül, milyen módon, milyen lépésekkel lehet fizetni a Wrath of the Druids dlc-ért, és majd a Siege of Paris dlc-ért?
1.
1.
Mortis
Meg bugokat is kène írtani, mert hiába vagyunk túl az első dlc-èn ès megannyi frissítèsen, mèg mindig nem tudom folytatni a játèkot november óta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...