E3 2021: Bemutatkozott a Guardians of the Galaxy

  • Írta: szlav
  • 2021. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén ősszel mindnyájan felhúzhatjuk Peter Quill csizmáját, hogy felforgassuk az univerzumot a Galaxis Őrzői oldalán. Az Eidos Montréal egy sztorifókuszú akciójáték formájában álmodta újra a Marvel-hősök kalandjait.

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, de a vártnál talán hamarabb érkezik a Guardians of the Galaxy-játék. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön az előzetes!

Az Eidos Montréal és a Square Enix alkotásában magát Starlordot alakíthatjuk, de a banda főnökeként (ő a főnök, ugye?) természetesen igénybe vehetjük majd Rocket, Groot, Gamora és Drax különleges képességeit is - már ha éppen úgy döntenek, hogy hallgatnak ránk.

Egy Guardians-játékból nem hiányozhatnak a 80-as évek zenéi, a folyamatos poénzápor és a látványos akció, és az eddig látottak alapján az Eidos egyáltalán nem spórolta el ezeket. A kizárólag egyjátékos móddal rendelkező, történetközpontú kaland során a főszerepet a különleges képességekkel vegyített lövöldözés és a szorult helyzetek megúszása kapja majd, de néha ránk hárul majd a fontos (és gyakran kevésbé fontos) döntések meghozatala is.

A Marvel's Guardians of the Galaxy október 26-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

8.
8.
Nate Hope
Szerintem teljesen rendben van és teljesen evidens, hogy a karakterek nem a filmes megfelelőikre hasonlítanak.
6.
6.
#1: Nekem a legjobban az új karakterdizájnok tetszenek benne. Ez a stúdió készítette a Deus Ex Human Revolution és Mankind Divided játékokat, szerintem kizárt, hogy igénytelen legyen a cucc. A zene meg külön überkirály, az vitán felüli.

Amúgy minden személyeskedés nélkül azt mondom, hogy ha nem tetszik, az a te bajod - de hé... legalább nem kell megvenni.
5.
5.
Macifasz
Amúgy összességében engem se győzött meg túlzottan. Amíg csak a trailer volt még azt mondtam okés, de a gameplay mocsok gáz volt. A játékmenet tizenkettő egy tucat szagot áraszt, a grafika laza 5-6 éves elmaradásban van, a stabilitás pedig nevetséges volt. Oké, hogy pre-alpha gameplay, de a 30 FPS-t se tudta stabilan tartani és ez elég gáz tekintve, hogy októberben már megjelenik. Persze addig még sok idő van, de a Cyberpunk kapcsán is ezt mondtuk, aztán... :-) Szóval remélem a sztori és a humor jó lesz, mert minden más téren ez egy nagy nulla eddig. Legalább is számomra.
4.
4.
Macifasz
#1: A James Bond azért nem jó példa, mert az nem képregény volt, hanem sima regény, így egyértelmű volt, hogy egy játékhoz nem kreálnak egy új arcot, hanem az éppen aktuális film főszereplőjének arcát fogják használni. Itt viszont el kell fogadni, hogy ez nem a filmes MCU univerzum világában, hanem az eredeti, képregény világában fog játszódni. A zene pedig azért ilyen, mert az eredetileg tervezett, jogvédett zenéket le kellett cserélni nem jogvédett zenére, hogy a Twitch streamereket, akik live közvetítették ezt a show-t, ne 'ssza meg a Twitch.
2.
2.
delphijos
#1: Az hogy a szereplők nem a filmbeli színészekre hasonlítanak szándékos, és egész biztos valami jogi oka van.
1.
1.
georgie.70
Lehet hogy akik a képregények alapján ismerik a galaxis őrzőit azoknak ez bejön,
és lehet hogy maga a játék klassz lesz és szórakoztató,de ezek a karakter ábrázolások számomra, mivel én a filmek alapján szerettem meg őket,teljesen kiábrándítóak... Ugyanez volt a gondom az avengersel is,nem értem ha régen egy James bond játékban ami még a nintendo volt:) Pierce Brosnan digitális verziójával
játszhattam vagy hogy ne menjünk ilyen messzire Star wars Battlefront..... Szóval ez nekem kurva gáz és teljesen elveszi a kedvemet hogy egyáltalán kipróbáljam...
Arról már nem is beszélve hogy mi ez a fos zene a trailerben hol emlékeztet a cikkben is említett 80-as évek zenéire???? És főleg hol a filmben hallható zenék hangulatára stílusára. Oké a game-ben talán nem ilyen zene lesz, de akkor minek cseszik el az ember maradék illúzióját is ezzel....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...