PlayStation 3-exkluzív Dead or Alive készül?

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 30.
  • Pletyka
Link másolása
Az amerikai EGM legújabb számából kiderül, hogy a Tomonobu Itagaki által vezetett Team Ninja új, kizárólag PlayStation 3-ra tervezett játékon dolgozik.
Az amerikai EGM legújabb számából kiderül, hogy a Tomonobu Itagaki által vezetett Team Ninja új, kizárólag PlayStation 3-ra tervezett játékon dolgozik.

A találgatások persze a lap kiadása után kapásból elindultak: miután a csapat három játékra "szakosodott" (Ninja Gaiden, Dead or Alive és Dead or Alive Xtreme), kizárásos alapon egyesek szerint csak új DOA készültéről lehet szó. Hamarosan érkezik ugyanis a Ninja Gaiden Sigma, Dead or Alive Xtreme-et pedig nem lenne ésszerű fejleszteni úgy, hogy nincs a gépre eredeti Dead or Alive. Ezek persze csak találgatások, fikciók - az is előfordulhat, hogy a csapat egy vadi új címen dolgozik.
4.
4.
angyalzsolt
bocsi elirtam:S doa5 várom hihetetlenül:)))
3.
3.
angyalzsolt
én már hihetetlenül várom hogy a doa4-et bár nekem anyira nem lényeges az hogy mijen konzolra jön ki mert sega dreamcastol playstation 3-ig meg van az összes megjelent konzol de akármire is jön ki ez a gém tuti hogy kitály lesz mert nekem még a mainapig bejön a doa4 is és még szega dreamcastonos nyomom a játékot még ha régi is! bár meg van az egész része(bár a doa2 x-box ra is meg ps2 re is)és mind nagyon király de most hogy jön az 5 már elöre tudom hogy meg kell venem:)
2.
2.
concrete
Attól, mert nem tartozik ide a 2. hozzászólás még nem kell így lecseszni. Én egy új címre tippelnék Itagakitól.
1.
1.
#2: nem, és többet ne kérdezd meg!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...