E3 2021: Mi történt a Razer Keynote adásán?

  • Írta: szlav
  • 2021. június 15.
  • Hardver
Link másolása
A nagy játékbejelentések közepette a Razer is előállt a maga bemutatójával. Az előadás során bemutatkozott a hardvergyártó új monitorja, a legújabb csúcskategóriás Razer-laptop és még egy töltőállomás is.

Idén először a Razer is előállt a saját E3-as eseményével, így megtudhattuk, hogy milyen videojátékra specializált hardverekre érdemes félretennünk az uzsonnapénzt. Egy új monitorral, egy megújulva visszatérő laptopszériával és egy érdekes extra bejelentésével zárult a műsor - lássuk is őket!

Razer Blade 14

Ismét visszatért a Razer Blade 14 laptopcsaládja, amelyből ezúttal sem spórolták ki a vasat. A világ legerősebb laptopjaként hirdetett ultravékony gép egy 165 Hz-es QHD-kijelzővel felszerelve érkezik, a fedél alatt pedig az AMD Ryzen 5900HX processzorát, 16 GB RAM-ot és az NVIDIA RTX 30-as GPU-családjának tagjait találjuk.

Razer Raptor 27

Egy 27 colos, 2560x1440-es felbontású, 165 Hz-es képfrissítéssel pörgő gamer monitort, az új Razer Raptor 27-et is láthattuk az előadáson. A G-Syncet és AMD Freesyncet is támogató, THX-tanúsított kijelző különlegessége, hogy 95 százalékos pontossággal képes megjeleníteni a DCI-P3 színspektrumot, akár 90 fokban is hátra dönthető, felszerelhető a VESA-állványokra, na és persze nem maradt le róla a Chroma RGB világítás sem.

Razer USB-C 130W GaN Charger

Nem feltétlenül ezt vártuk az adástól, de egy hasznosnak tűnő USB-s töltőállomást is bemutatott a Razer. A laptop vagy számos más elektronikai eszköz töltésére is alkalmas kis dobozka gyakorlatilag fele akkora a riválisaihoz (MSI AC Power Adapter, Anker Atom PD4) képest, így könnyen elfér akár a zsebünkben is. A készüléken két 100 W-os USB-C-portot és két 18 W-os USB-A-bemenetet találunk, így egyszerre akár négy készüléket is tölthetünk vele.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...