Ingyen vihető a Hellpoint a GOG-on

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 15.
  • Akció
Link másolása
Az E3-lázat meglovagolva elindította a nyári vásárát a GOG, ahol szokásához híven nem csak hatalmas leárazásokkal, hanem egy ingyenes játékkal is kedveskedik az érdeklődőknek. Ezúttal a Hellpointot zsákolhatjuk be bérmentve.

Nem ritka, hogy az aktuális E3-as őrületben a fejlesztők és a kiadók nagy leárazásokkal várják a játékosokat, és nincs ez másként a GOG digitális áruházában sem. Rengeteg címnek nyirbálták meg az árcéduláját, illetve egy ingyenjátékkal is készült a csapat.

Az ajándékjáték választása ezúttal a Hellpointra esett, így ha ti is hozzáadnátok a gyűjteményetekhez a sci-fi és horror elemeket vegyítő soulslike-alkotást, akkor nincs más dolgotok, mint az alkalmazáson belül vagy a weboldalra ellátogatva rábökni a "claim the game" feliratra. Fontos megemlíteni, hogy ezzel a procedúrával a játék beszerzése mellett beleegyeztek abba, hogy a GOG reklámanyagokat küldjön a megadott email címetekre.

Az akció ezúttal is időlimites - a hír írásakor még 23 óráig volt elérhető az ajánlat -, így ezt mindenképp tartsátok szem előtt, ha lecsapnátok a Hellpointra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...