E3 2021: Gameplayen a remake-elt Advance Wars

  • Írta: gorien
  • 2021. június 16.
  • Videó
Link másolása
Az eredetileg Game Boy Advance-re kiadott Advance Wars-játékok remake-elve visszatérnek a Nintendo Switchre is. A Nintendo Treehouse Live műsorában közel fél órán át nézhettük a felújított csatákat.

A Wars-szériát a Famicom Wars kezdte meg 1988-ban, a Game Boy Advance pedig két epizóddal vette ki a részét belőle: az Advance Warsszal és az Advance Wars 2: Black Hole Risinggal. Most ez a két játék érkezik felújítva a Nintendo Switchre egyetlen csomagban.

A Nintendo Treehouse Live-on ez a csomag is képviseltette magát, és majdnem fél órán át csodálhattuk, hogyan is néz ki a ráncfelvarrott változat. Az Orange Star Army tanácsadójaként vezethetjük majd csatába kis seregünket a körökre osztott harcokban, a különböző tisztek pedig eltérő képességekkel rendelkeznek, ami kritikus lehet a harc során.

Ha pedig épp nem valamelyik játék kampányát nyúzzuk, akkor akár három barátunkkal együtt bevethetjük magunkat a Versus Mode-ba, ahol egymás ellenében bizonyíthatjuk parancsnoki képességeinket egy tucat különböző pályán.

Az Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp december 3-án jelenik meg Nintendo Switchen.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...