Folytatást kap a Mortal Kombat Legends

  • Írta: gorien
  • 2021. június 17.
  • Cooltúra
Link másolása
A Mortal Kombat tavalyi, a Warner Bros. által készített vérben tocsogó animációs feldolgozása folytatást kap. Ha igazak a The Hollywood Reporter értesülései, kifejezetten hamar láthatjuk is.

Míg idén a Mortal Kombat újra élőszereplős köntösbe öltözött az új filmadaptációnak hála, addig tavaly animációs formában is láthattuk már Scorpion eredettörténetét és az első játékok tornájának újramesélését a Warner Bros. Animation által készített Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge-ben. A The Hollywood Reporternek hála megtudtuk, hogy a folytatás közelebb van, mint hinnénk.

Pontos dátumot a magazin sem közölt, de állítólag még a nyár vége előtt láthatjuk a Mortal Kombat Legends: Battle of the Realmst. A stáb jelentős része visszatér az első részből, ide értve a rendezőt, Ethan Spauldingot és a forgatókönyvírót, Jeremy Adamst is.

A szereplők közül viszontlátjuk Sonya Blade-et, Johnny Cage-et, Liu Kanget, Scorpiont, Shang Tsungot, Raident, Jax Briggst és Kitanát is, mindegyiküket az első részbéli szinkronnal. Hozzájuk csatlakozik Matthew Mercer Stryker és Smoke szerepében, Bayardo De Murgua Sub-Zeróként, Matt Yang King adja Kung Lao hangját, míg Emily O'Brient Jade-ként, Debra Wilsont pedig D'Vorah-ként hallhatjuk.

3.
3.
dcba
#1: A legeslegjobb mozgokepes adaptacio, csak tul rovid en inkabb neztem volna ezt egy sorozatkent, de legalabb jon a folytatas.

Keszulj fel, lesznek benne olyan szinten durva reszek mint a jatekban. Nevedbol itelve te sem mesz a szomszedba ha imadni kell a Mortal Kombatot, igy szerintem hozzam hasonloan te is gyermeki ahitattal fogod nezni a Scorpion's revenge-t.

Remelem tetszeni fog ahogy nekem tetszett, jo szorakozast hozza :)
2.
2.
tyber16
#1: Mérföldekkel jobb mint az idei mozifilm!
1.
1.
Shao Kahn
Még nem láttam ezt az animációs Mortal Kombat Scorpion's revenge-et , van olyan szuper, mint az új élőszereplős verzió (mert az szuper!)?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...