Tedd a pestist a fegyvereddé a Thymesiában!

  • Írta: gorien
  • 2021. június 18.
  • Videó
Link másolása
Az OverBorder Studios olyan játékok előtt hajt fejet a Thymesiával, mint a Dark Souls vagy a Sekiro. Ebben a dögvész sújtotta világban egy félig holló főhőssel kell felfedeznünk a múlt titkait – az eltorzult helyiek ezt nem fogják szó nélkül hagyni.

A Thymesiának otthont adó királyságot egykor gazdagságba emelték az alkímia csodái, ám azóta már csak árnyéka önmagának: rejtélyes pestis pusztított el mindent, nem hagyva mást, csak romokat és szörnyeket. Ide érkezik a félig ember, félig holló Corvus az emlékeit kutatva, akinek van egy különleges képessége, amivel fegyverként használhatja fel a mindenben lappangó dögvészt.

A Dark Souls-játékok előtt tisztelgő Thymesiában gyors és kíméletlen harc vár minket, a leghasznosabb képességünk pedig az lesz, hogy képesek vagyunk a küzdelem közepén elnyelni ellenségeink energiáját és azzal azonnal lesújtani rájuk – plusz, ha kell, egy időre hollóformát is ölthetünk. Az alaptulajdonságainkat és a pestisfegyvereinket is többféle módon fejleszthetjük, hogy megtaláljuk a nekünk tetsző játékstílust, a történetre pedig hatást gyakorolnak a döntéseink, így nem csak egy befejezés vár ránk.

A Thymesia idén jelenik meg PC-n.

1.
1.
kebi90
Nyomokban Bloodborne-t tartalmaz. Ezért is tetszik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...