Thymesia PC

Soulslike akció-szerepjáték, amiben maga a pestis lehet a fegyverünk.

Launch traileren a Thymesia

Megjelent a Thymesia, egy új soulslike-játék egy kis csapattól, nagy ambíciókkal. Nézzük meg a launch trailerét!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések: ezúttal is bőségesen ellátnak majd bennünket az indie fejlesztők, de kapunk egy új Kirbyt, és az EA Sports első idei sportjátéka is megérkezik közénk!

Meglepetés: Switchre is megjelenik a Thymesia

A Team 17 kiadásában megjelenő soulslike is csatlakozik azon játékok közé, amelyek felhős formában teszik tiszteletüket a Nintendo hibrid konzolján.

Csúszik egy keveset a Thymesia

Akik Thyemesia éjsötét, pestislepte világába vágynak, azoknak sajnos még várniuk kell a soulslike-ra. Habár megcsúszott a játék, szerencsére nincs lényeges halasztásról szó.

SGF 2022: Játéközön a Future Games Show műsorán

A Future Games Show adása sem szűkölködött a játékokban. Az előadás néhány nagyobb bejelentéséről már külön is beszámoltunk, de tartogatott még más érdekesebbnél érdekesebb újdonságokat is a műsor.

Megjelenési dátumot kapott a Thymesia

A Souls-játékok előtt fejet hajtó Thymesia tavaly már nem jutott el a megjelenésig, most viszont végre megkapta a premierdátumot. Mellé jött egy előzetes is, ami kiadós ízelítőt ad a ránk váró akcióból.

Nem jelenik meg idén a Thymesia

A From Software játékaiból ihletődő Thymesia megjelenését eredetileg decemberre tervezték. Végül azonban a fejlesztők túl közelinek ítélték meg a céldátumot, és úgy döntöttek, hogy áthelyezik 2022-re a kiadás idejét.

Tedd a pestist a fegyvereddé a Thymesiában!

Az OverBorder Studios olyan játékok előtt hajt fejet a Thymesiával, mint a Dark Souls vagy a Sekiro. Ebben a dögvész sújtotta világban egy félig holló főhőssel kell felfedeznünk a múlt titkait – az eltorzult helyiek ezt nem fogják szó nélkül hagyni.