Outriders - jót tett az Xbox Game Pass

  • Írta: szlav
  • 2021. június 21.
  • Biznisz
Link másolása
Nem volt teljesen zökkenőmentes az Outriders megjelenése, de a játék ennek ellenére is hamar az Xbox Game Pass egyik legnépszerűbb címévé vált. A Square Enix igazán elégedett az új IP eredményeivel.

A Square Enix kellemes meglepetésként könyvelte el az Outriders eredményeit (via VGC).Yosuke Matsuda, a vállalat elnöke aegymájusi befektetői konferencián beszélt a játék üzleti teljesítményéről, ahol többek közt azt is elárulta, hogy a People Can Fly alkotása a vártnál lényegesen jobban teljesített a digitális piacon. Az Outriders már az első napokban hatalmas játékosközösségre tett szert, és összességében a fogadtatása is pozitív volt, így a kiadó sikerként könyvelte el ezt az új IP-t.

A játék sikereit jócskán megsegítette természetesen az is, hogy már az első naptól kezdve elérhetővé vált az Xbox Game Pass kínálatában - ezt a döntést szintén abszolút pozitívumként könyvelte el a Square. Az Outriders hamar az előfizetéses szolgáltatás egyik legnépszerűbb játéka lett, ezzel óriási játékosközösséget berántva, mindezt annak ellenére, hogy a játék számos hálózati és egyéb technikai problémával küszködött az első hetekben. Az pedig szintúgy nem titok, hogy az előfizetéses szolgáltatásban feltűnő játékok számos felhasználó számára afféle demóként szolgálnak, vagyis az itt kipróbált címeket gyakran meg is vásárolják, ezzel ismételten meglódítva az üzleti sikereket.

6.
6.
Akutyafáját
#1: bemagyarázhatod be magadnak hogy megérte kidobni 20 ezret ezért a fosért, de az óráról ne magyarázz ,mert semmi köze hozzá, ingyen is húzogathatod 60 órát a kukidat és az nagyon beránt, aztán ha megfájdul a bőr elmegy tőle a kedved
5.
5.
Zuzmo
#4: Van PC-re. Epic store, Steam...
4.
4.
Bako
Jöhetne PC-re is. Várom. Talán idővel.
3.
3.
Helium Prime
#2: Minek? Ők elégedettek ez a lényeg! A baj inkább már az hogy sokan mindenről mindent tudni szeretnének még,ha amúgy semmi közük hozzá akkor is!
2.
2.
crytek
Kár hogy sose közölnek adatokat csak nyögnek egy nagy nullát a levegőbe
1.
1.
Anti4730
En beleoltem 60 egyedul, addig nagyon berantott, de aztan utana annyira nem tudott ujat mutatni, es annyira meguntam hogy szerintem tobbet nem foglalkozom vele. Viszont az, hogy 60 oraig lekotott meg igy is szep teljesitmeny, nekem megerte a teljes arat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...