Sea of Thieves - ismerd meg a Karib-tenger titkait!

  • Írta: szlav
  • 2021. június 21.
  • Videó
Link másolása
Tegnap este egy kiadós bemutatóval jelentkezett a Rare, hiszen hamarosan élesedik a Sea of Thieves legújabb nagy frissítése. Most alaposabban is megvizsgálhatjuk, hogy milyen kalandokkal várnak a Karib-tenger kalózai.

A Sea of Thieves eddigi legizgalmasabb (és továbbra is ingyenes) tartalmi frissítése, A Pirate's Life várhatóan holnap forgatja fel a tengereket, a Rare azonban már tegnap este vitorlát bontott, hogy alaposabban is bemutassa a ránk váró kalandokat. A 37 perces stream során rengeteg friss jelenetet láthattunk, és sok érdekességet hallhattunk. Íme:

Ahogy azt már eddig is tudhattuk, a június 22-én élesedő update egybemossa a Rare játékát A Karib-tenger kalózainak világával. Ennek nyomán egy új fővel bővül majd a legénységünk: ő nem más, mint Jack Sparrow kapitány, aki aktív részese lesz a kalandjainknak, velünk téblábol majd a hajón, és ha úgy adódik, néhány pimasz megjegyzést is tesz majd. A jó öreg Jack nyomában azonban mindvégig ott lesz Davy Jones is, elvégre egyetlen legendás történet sem lenne az igazi egy félelmetes gonosztevő nélkül.

Mert bizony A Pirate's Life a Sea of Thieves Tall Tale-jeit bővíti majd, egész pontosan öt új fejezettel. Ezek azonban nem a megszokott helyszíneken zajlanak majd, Jack ugyanis magával hoz egy hatalmas varázsereklyét, egy aranykulcsot, amely új világokba nyit utat. Ezek közül egyelőre a Sea of the Damned, a Sailor's Grave és a Sunken Kingdom ismert, ahol rengeteg új kaland, egy különleges varázsfegyver és sok félelmetes új ellenfél vár majd ránk. És természetesen egy ilyen grandiózus eseménynél nem maradhatnak el a filmszériából ismerős kozmetikai extrák sem.

2.
2.
Helium Prime
#1: Na az szép lenne,ha PS-en keresztül is elérhető lenne az XCloud! Gyanítom előbb dől a saját kardjába a játekosokért létrehozot cég! :)
1.
1.
kgiga
Fog készülő a kaland részéből olyan port, ami nem MS eszközön is képes lesz futni? Mondjuk valami streaming megoldással PS-ön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...