Jól halad a Senua's Saga: Hellblade II fejlesztése

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 22.
  • Videó
Link másolása
A múlt heti Xbox Games Showcase: Extended alkalmából egy új videóval jelentkezett a Ninja Theory a Senua's Saga: Hellblade II-vel kapcsolatban, ami egy hangulatos montázsba fűzve mutatja be a játék eddigi munkálatait.

A Microsoft múlt hét csütörtökön megtartotta az extra E3-as prezentációját, az Xbox Games Showcase: Extendedet, aminek a keretein belül újra hallhatunk a Senua's Saga: Hellblade II-ről egy pár érdekes információt. Sajnos játékmenet-előzetest ezúttal sem kaptunk, de legalább a fejlesztők hoztak magukkal egy látványos montázst a kulisszák mögött zajló munkájukról:

A stúdió elmondása szerint jelenleg is javában zajlik Izland feltérképezése - hiszen ide kalauzolnak majd a folytatás eseményei -, hogy a lehető legautentikusabb környezetbe helyezhessék Senua legújabb kalandját. Emellett azon dolgozik a Ninja Theory az Epic Games csapatával karöltve, hogy a játékban szereplő karaktermodellek a lehető legélethűbben jelenjenek meg a képernyőkön. A harc szintén minden eddiginél brutálisabb megvalósítást kap majd, és pontosan ezért Melina Juergens, valamint a többi színész az elmúlt években alapos közelharci kiképzéseken esett át.

A Senua's Saga: Hellblade II premierdátumát továbbra is homály fedi, mindössze annyit tudunk, hogy Xbox Series X/S mellett PC-re is megjelenik a játék, illetve már a megjelenés napján bekerül az Xbox Game Passbe mindkét platformon, valamint az xCloudon keresztül streamelve is játszható lesz majd.

6.
6.
agocsadam
Remélem ez is kap VR támogatást
5.
5.
crytek
#4: Akiknek tetszett nyilván azonosulni tudnak a mentális zavarral.
Ezért várom pl a project mara nevezetű játékukat az is ilyesmi lesz.

(Bár engem ha nem érdekelne a mentális zavaros téme se szaroznám mert a walking simeket is imádom)
4.
4.
DragonBleacPiece
Szerintem teljesen egyedül vagyok vele, hogy az 1. rész nekem egy sétaszimulátor volt,egyszerűen annyira untam és vontatottnak éreztem, nem értem mai napig hova az a sok dícséret a játékkal kapcs. Mintha valami önfontoskodó művészfilmet kellett volna elszenvednem a moziban, ahova elrángattak. De aki el tud benne mélyülni annak biztos jó, és lehet hogy a 2. rész nekem is tetszeni fog miközben játszom.
3.
3.
crytek
#2: Eddig fejben harcolt most meg mivel annyira debil lett és befordult a csaj azokkal fog akik megölték a szerelmét :)
2.
2.
DamonSan
Azt lehet tudni, hogy miről fog szólni a 2. rész? Sehol nem hallottam a sztoriról még semmit.
1.
1.
Őrnagy
Várom nagyon. Az első résznek remek nyomasztó hangulata volt, viszont idegesítettek a rejtvények. Én speciel egy küzdelem-központú játékot szeretnék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...