Jól halad a Senua's Saga: Hellblade II fejlesztése

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 22.
  • Videó
A múlt heti Xbox Games Showcase: Extended alkalmából egy új videóval jelentkezett a Ninja Theory a Senua's Saga: Hellblade II-vel kapcsolatban, ami egy hangulatos montázsba fűzve mutatja be a játék eddigi munkálatait.

A Microsoft múlt hét csütörtökön megtartotta az extra E3-as prezentációját, az Xbox Games Showcase: Extendedet, aminek a keretein belül újra hallhatunk a Senua's Saga: Hellblade II-ről egy pár érdekes információt. Sajnos játékmenet-előzetest ezúttal sem kaptunk, de legalább a fejlesztők hoztak magukkal egy látványos montázst a kulisszák mögött zajló munkájukról:

A stúdió elmondása szerint jelenleg is javában zajlik Izland feltérképezése - hiszen ide kalauzolnak majd a folytatás eseményei -, hogy a lehető legautentikusabb környezetbe helyezhessék Senua legújabb kalandját. Emellett azon dolgozik a Ninja Theory az Epic Games csapatával karöltve, hogy a játékban szereplő karaktermodellek a lehető legélethűbben jelenjenek meg a képernyőkön. A harc szintén minden eddiginél brutálisabb megvalósítást kap majd, és pontosan ezért Melina Juergens, valamint a többi színész az elmúlt években alapos közelharci kiképzéseken esett át.

A Senua's Saga: Hellblade II premierdátumát továbbra is homály fedi, mindössze annyit tudunk, hogy Xbox Series X/S mellett PC-re is megjelenik a játék, illetve már a megjelenés napján bekerül az Xbox Game Passbe mindkét platformon, valamint az xCloudon keresztül streamelve is játszható lesz majd.

6.
agocsadam
Remélem ez is kap VR támogatást
5.
crytek
#4: Akiknek tetszett nyilván azonosulni tudnak a mentális zavarral.
Ezért várom pl a project mara nevezetű játékukat az is ilyesmi lesz.

(Bár engem ha nem érdekelne a mentális zavaros téme se szaroznám mert a walking simeket is imádom)
4.
DragonBleacPiece
Szerintem teljesen egyedül vagyok vele, hogy az 1. rész nekem egy sétaszimulátor volt,egyszerűen annyira untam és vontatottnak éreztem, nem értem mai napig hova az a sok dícséret a játékkal kapcs. Mintha valami önfontoskodó művészfilmet kellett volna elszenvednem a moziban, ahova elrángattak. De aki el tud benne mélyülni annak biztos jó, és lehet hogy a 2. rész nekem is tetszeni fog miközben játszom.
3.
crytek
#2: Eddig fejben harcolt most meg mivel annyira debil lett és befordult a csaj azokkal fog akik megölték a szerelmét :)
2.
DamonSan
Azt lehet tudni, hogy miről fog szólni a 2. rész? Sehol nem hallottam a sztoriról még semmit.
1.
Őrnagy
Várom nagyon. Az első résznek remek nyomasztó hangulata volt, viszont idegesítettek a rejtvények. Én speciel egy küzdelem-központú játékot szeretnék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...