Marvel's Avengers - az új patch doxolhat bennünket

  • Írta: szlav
  • 2021. június 24.
  • Hír
Link másolása
Amikor már azt hittük, hogy véget ér a Marvel's Avengerst övező negatív hangulat, akkor befutott a játék legújabb frissítése. Ha nem vigyázunk, akkor a játék ország-világ elé kürtölheti az IP-címünket.

Ezúttal szerencsére nem sok játékost érint a probléma, de aki streamelni tervezte mostanában a Marvel's Avengerst, az jobb, ha kétszer is meggondolja a dolgot. Nemrég élesedett ugyanis a játék 1.8.0-s frissítése, amely a patch note-okban meghirdetett változtatásokon kívül hozott még egy meglepetést. Paul Tassi, a Forbes munkatársa az elsők közt lelt rá az igen kellemetlen jelenségre: a játék újabban a képernyőn megjeleníti a játékos néhány adatát, köztük az IP-címét is.

Normál esetben is furcsa dolog ez, de bizonyos körülmények között nevezhetjük egyenesen veszélyesnek is. Tassi tweetjére reagálva egy játékos elárulta, hogy az ő IP-címét streamelés közben fedte fel a játék, ezzel gyakorlatilag doxolva őt a nézői előtt. A Crystal Dynamics azóta reagált az ügyre, ideiglenes megoldásként pedig arra kérik a játékosokat, hogy a hiba javításáig tartózkodjanak a játék streamelésétől PlayStation 5-ön - úgy tűnik, hogy csupán ez az egy platform érintett a dologban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...