Novemberben érkezik a Farming Simulator 22

  • Írta: szlav
  • 2021. június 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén ősszel ismét felpattanhatunk a traktorra, a Giants Software bejelentette, hogy visszatér a Farming Simulator. A 2022-es verzió sok újdonságot, köztük fagyos időjárást hoz, de a látványos előzetest elnézve ez sem jelenthet majd problémát.

Hivatásos földművesnek lenni nem csak egy átlagos munka - ez egy valódi hivatás! Télen és nyáron, esőben és szélben is meg kell bizonyosodnunk arról, hogy gazdag termés várjon bennünket az aratásra, a cél érdekében pedig a modern agrikultúra legvagányabb munkagépeit is bevethetjük. Akinek nem jön meg a kedve a virtuális traktorozáshoz a Farming 22 első előzetesét látva, az vagy hazudik, vagy a való életben is a földeken tölti a hétköznapjait.

Ahogy azt már megszokhattuk, az új Farming Simulator ezúttal is hoz új helyszíneket, munkagépeket és újféle ültetnivalókat. Összesen 400 nehézgép és kisebb kézieszköz közül válogathatunk majd, melyek több mint 100 valódi márkát vonultatnak fel. A szimulátor egyik legnagyobb újdonsága azonban a téli szezon lesz, ami nyilvánvalóan megnehezíti és kockázatosabbá majd az munkánkat.

A Farming Simulator 22 november 22-én érkezik PC-re, Macre, Xbox One-ra és Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, illetve Stadiára.

11.
11.
JohnSpartan
Én a 19-el játszottam pár órát haverokkal és nem rossz játék alapvetően. El lehet vele ütni az időt ha érdekel hogy megy az élet a farmon. Jókat visítottam az biztos!
10.
10.
Gerzson95
#9: Véleményt írtam ha nem tetszik lehet tovább olvasni. Szevasz.
9.
9.
JohnSpartan
#7: Szöveget sem tud értelmezni, felesleges az ilyenekkel foglalkozni.
8.
8.
Gerzson95
#7: Mert szólásszabadság van és megtehetem.
7.
7.
delphijos
#1: Ha Neked ez nem kell oké. De továbbra sem értem miért zavar valakit ( ráadásul annyira hogy szóvá teszi ) hogy van olyan termék a piacon amire neki nincs szüksége.
6.
6.
Csoki80
Csak úgy hagyigájja a buzás zsákokot a menyecske, oszt puszta talpal szaladgál a tarlón. Hínnye e mán valami :-D
5.
5.
Ooorky
#3: Páratlan évvel jöttek a PC/nagykonzolos, páros évvel a mobil/3DS/Switch verziók.

Most megváltozik a számozás, mert kimaradt a 2021-es verzió.
4.
4.
GAMEROD
Szerintem egyszerűbb ha valaki bejelentkezik egy TSZ-be.
2.
2.
Bauff
#1: 3 éve volt utolsó
1.
1.
Gerzson95
Tényleg kell ebből a sz@rból évente kiadni egy új részt? XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...