Farming Simulator 22 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Farming Simulator 2021-es változata.
Típus:

Farming Simulator 22 - megvan a hárommillió

Több alkalommal is beszámoltunk már arról, hogy a Farming Simulator 22 különösen nagyot megy a kasszáknál, a készítők pedig a minap megerősítették, hogy fontos eladási mérföldkőhöz érkezett a játék.

Íme, a 2021-es Steam Awards nyertesei

A Steam tavaly is megkérte felhasználóit, hogy szavazzák meg, szerintük melyek voltak az év legjobb játékai – a felhasználók pedig így is tettek. Lássuk hát 2021 legjobb alkotásait!

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.

Farming Simulator 22 - jön az első ingyenes DLC

A Farming Simulator 22 készítője és kiadója, a Giants Software nem tétlenkedik, és az 1.2-es patchben a hibák javítása mellett új, ingyenes tartalmakat tesz elérhetővé. Új gépek és tereptárgyak várnak rátok.

Íme, a Farming Simulator 22-játékunk nyertese!

Véget ért a SAD Games és a Gamekapocs közös nyereményjátéka, amelynek a tétje a Farming Simulator 22 minden jóval megpakolt gyűjtői változata volt. Lássuk, hogy ki viheti haza ezt a masszív csomagot!

Rekordszámokkal rajtolt a Farming Simulator 22

Úgy tűnik, nem csak a Steamen teljesített jól a Farming Simulator legújabb része, a készítők ugyanis bejelentették, hogy az első heti eladások rekordnak számítanak a sorozat történetében.

A Farming Simulator 22 lenyomta az új Battlefieldet

Lehet, hogy az EA és a DICE szerint sikeres a Battlefield 2042, de a SteamDB adatai erre erősen rácáfolnak. A legfrissebb számok szerint mind eladásokban, mind az egyidejű játékosok számában alulmaradt a modern lövölde a Valve platformján.

Brit toplista: Mario Kart-sikert hozott a Black Friday

Alaposan felforgatták a brit játékeladási toplistát a Black Friday apropóján megeresztett leárazások: az előző hét újdonságai jócskán visszaestek, a szokásos slágercímek pedig a szokottnál is jobban taroltak.

Farming Simulator 22 - befutott a launch trailer is

Megjelent a Farming Simulator 22, melynek utolsó kedvcsinálója a játékosokat szólítja meg. Ha a rengeteg headshot után ti is belefáradtatok a kompetitív játékokba, akkor dőljetek hátra, és látogassatok el a farmra!

Farming Simulator 22 teszt

Három év elteltével újabb résszel bővült a közkedvelt mezőgazdasági szimulátor, ami számos újdonsággal igyekszik lekenyerezni a földművelés rajongóit, valamint megindokolni az idén kicsit borsosabb árcédulát.