Farming Simulator 22 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Farming Simulator 2021-es változata.

Közeleg a szüret a Farming Simulator 22-ben

Két izgalmas újdonsággal is készül a Giants Software csapata a közeljövőben, melyeknek hála az önjelölt gazdák hamarosan minden eddiginél részletesebben kóstolhatnak bele a szőlészet szépségeibe.

Jövő héten kezdetét veszi a FarmCon 22

Rengeteg bejelentéssel és még annál is több új járművel készülnek az őszre a Farming Simulator 22 fejlesztői, melyeket a jövő héten már akció közben is megnézhetünk, és persze az új pályára is vethetünk majd egy futó pillantást.

Platinum-kiadást kap a Farming Simulator 22

Az utóbbi hónapokban már amúgy is jelentősen kibővült farmos játék egy minden eddiginél nagyobb kiegészítővel, Volvókkal és grafikai ráncfelvarrással fog gazdagodni a Platinum Edition ősszel esedékes megjelenésével.

AGI-gépekkel erősít a Farming Simulator 22

Ismét egy újabb ingyenes kiegészítővel frissül a Giants Software alkotása, melyben ezúttal a frissen érkező speciális AGI-munkagépek segítségével turbózhatjuk fel a gabonatermelésünket.

Íme, a májusi Xbox Game Pass-játékok második adagja

Vaskos felhozatallal készül május második felére az Xbox Game Pass. A Microsoft előfizetéses szolgáltatásához egyaránt csatlakoznak jókora AAA-címek és a legmenőbb indie újdonságok.

Farming Simulator 22 - eljött a Kubota ideje

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy hamarosan új gépek érkeznek a Farming Simulator világába, ám most végre lerántották a leplet az újdonságokról. Ha szereted a szép panorámát, akkor van egy jó hírünk!

A Deathloop használja elsőként az AMD FSR 2.0 technológiáját

Hamarosan a játékosok elé kerül az AMD új felbontásskálázó technológiája. A FidelityFX Super Resolution 2.0 technológiáját elsőként az Arkane időhurkos lövöldéje, a Deathloop alkalmazza majd.

Farming Simulator 22 - megvan a hárommillió

Több alkalommal is beszámoltunk már arról, hogy a Farming Simulator 22 különösen nagyot megy a kasszáknál, a készítők pedig a minap megerősítették, hogy fontos eladási mérföldkőhöz érkezett a játék.

Íme, a 2021-es Steam Awards nyertesei

A Steam tavaly is megkérte felhasználóit, hogy szavazzák meg, szerintük melyek voltak az év legjobb játékai – a felhasználók pedig így is tettek. Lássuk hát 2021 legjobb alkotásait!

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.