Bemutatkozik a Playstation Eye

  • Írta: Daks
  • 2007. május 2.
  • Hír
Link másolása
A Playstation Eye nélkülözhetetlen kellék videóhívásokhoz és on-line játékhoz, mellyel a játékosok minden eddigit felülmúló élményeket szerezhetnek a PS3-mal.
A Playstation Eye nélkülözhetetlen kellék videóhívásokhoz és on-line játékhoz, mellyel a játékosok minden eddigit felülmúló élményeket szerezhetnek a PS3-mal.

Közlemény: "A kifejezetten a PS3-ra tervezett és jelentősen továbbfejlesztett USB kamerát és mikrofont tartalmazó  PLAYSTATION Eye készlet forradalmasítani fogja a PLAYSTATION Networkön folytatott on-line kommunikáció élményét. A PlayStation 2-re szánt EyeToy USB kamera örökségét továbbfejlesztő PLAYSTATION Eye kifinomult szolgáltatásai természetes módon kiegészítik a PS3 fejlett szolgáltatásait és képességeit – mindez egyetlen, elegánsan formatervezett és környezetébe simuló egységben.

A kifejezetten a következő generációs társasági játékokhoz és a PS3-ra fejlesztendő új szolgáltatásokhoz tervezett PLAYSTATION Eye a következőket tartalmazza:
  • Kifinomult mikrofon, amely rendelkezik azzal a képességgel, hogy csökkentse a háttérzajt és a kimondott szavakra fókuszáljon a zökkenőmentesebb, pontosabb beszédfelismerés és -átvitel érdekében.
  • Közvetlenül a PS3 merevlemezére tölthetsz le videókat és hanganyagokat
  • A készülék még gyenge megvilágítás mellett is jól működik
  • Többféle felvételi mód, például lassítás vagy időcsúsztatás
  • Gyorsabb frame rate, ami még jobb követést és még gyorsabb válaszokat jelent
  • Kétállású zoom lencsék közelképekhez és teljes testet befogó felvételekhez
  • Szemet gyönyörködtető vizuális effektusok sorozata, amelyet fényképekre és videókra is alkalmazhatsz
  • Együtt érkezik az EyeCreate szerkesztő programmal, amelynek segítségével a felhasználók fényképeket, videó és audió klipeket menthetnek le és szerkeszthetnek

David Reeves, a Sony Computer Entertainment Europe elnöke szerint „a PLAYSTATION Eye nagyszerű példája annak, hogyan tudtunk a technológiánkkal ilyen komoly haladást elérni.  A PLAYSTATION Eye felbontása négyszer nagyobb mint elődjének, az EyeToy USB kamerának, frame rate sebessége és érzékenysége pedig a kétszerese.  Azzal a technológiával, ami most már a rendelkezésünkre áll óriási mértékben javítani tudjuk a PS3 nyújtotta kommunikációs élményt."

Az EyeCreate szoftver

A PLAYSTATION Eye-hoz ingyenesen adott EyeCreate szerkesztő szoftverrel fényképeket, videó -és audió klipeket menthetsz le a PS3 géped merevlemezére, a képeidet pedig szemet gyönyörködtető vizuális hatásokkal teheted szebbé. A különböző felvételi módok – mint például a lassított felvétel és az időcsúsztatás – egész sor felfedezésre váró új lehetőséget nyitnak meg az EyeCreate szerkesztő készletben, ahol felvételeidet professzionális külsejű mozikká változtathatod.

Új mikrofon funkciók

Teljesen új, négy mikrofonos elrendezés, amely több dimenzióban követi a hang forrását, még eredményesebben oltja ki a visszhangot és nyomja el a háttérzajokat, így zavarmentes beszélgetést tesz lehetővé még a legzajosabb környezetben is, amihez fejhallgatóra sincsen szükség.

A kamera következő generációs jellemzői

Az akár 120-as frame rate lehetővé teszi „szupersima” videófelvételek készítését, a kifinomult, alacsony megvilágítás működés pedig azt jelenti, hogy a kamera éles, tökéletesen exponált videófelvételeket készít még rosszul megvilágított helyszíneken is. Az állítható zoomolású lencse vagy 56 fokos látószöget közvetít, amellyel a közeli audiovizuális beszélgetésekben a fejet és a vállakat is fel tudja venni, vagy 75 fokos látószöget, így a teljes test látható a kifejezetten testmozgásra alapozó játékokhoz."


Műszaki Specifikációk:

4 csatornás audió bemenet: 16 bit/csatorna, 48kHz, SNR 90db
56º - 75º Látószögű zoom lencse
2.1 F-stop, <1% torzítás, fix fókuszálás (25cm - 8 75º Látószög mellett)
640 x 480 60 frame/másodperc mellett
320 x 240 120 frame/másodperc mellett  
USB2 nagy sebességű adatátvitel
Tömörítetlen videó vagy választható JPEG tömörítés
6.
6.
kerolájnsz
hogy lehet vele fényképet késziteni???
5.
5.
fojesz
Elég bénán néz ki, való igaz. :9
4.
4.
Guppi
Ha így haladnak akkor simán lehagyják az xbox-ot szolgáltatásokban.
3.
3.
Glek
"elegánsan formatervezett és környezetébe simuló" háhá ezen akkorát röhögtem... hát ez enyhén szólva ocsmány... mondjuk nem ez a lényeg... ha nem tetszik, elrakod amég nem használod... Egyébként király kis cucc... Xbox-ra miért nincs ilyen? Mármint a játékok irányítását illetően.
2.
2.
Tomasonda
ez az! kezd feljönni a ps3! szurkolok neki
1.
1.
felegyi
Az a baj hogy sok dolgot lemásolnak a PC-ről!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...