Riders Republic - botok nélküli száguldás

  • Írta: szlav
  • 2021. június 29.
  • Hír
Link másolása
A Riders Republic őrületes tömegversenyei eddig is hajmeresztőnek tűntek, de nyilvánvalóan sokakban felmerül a kérdés: a 64 fős versenyeknél hány résztvevő lesz valódi játékos? A Ubisoft az egyetlen helyes válasszal reagált: az összes.

Ahogy azt már a korábbi előzetesek is demonstrálták, a Riders Republic a szabadságról és a közösségről szól. Az extrémsportok világában minden játékos éppen olyan kihívásra vállalkozhat, amihez éppen a kedve tartja, az igazán maradandó élményeket azonban a hatalmas online versenyek jelentik majd. A játék tervezője, Arnaud Ragot a GameSpotnak mesélt a szeptemberben érkező új címről, így többek közt megtudhattuk, hogy akár a kisebb, 6v6-os kihívásokra vagy 64 fős tömegversenyre adjuk a fejünket, a mellettünk száguldó résztvevőket mind valódi játékosok irányítják majd.

Első hallásra ez rendkívül izgalmasnak hangzik, érdemes azonban észben tartanunk, hogy mégiscsak egy prémium áron kínált sportjátékról van szó, s mint olyan, előbb-utóbb nyilvánvalóan elfogynak majd a játékosok. Ez ellen természetesen remek megoldást jelent a cross-play támogatása, amely már az első naptól él majd a játékban, ha azonban a Ubisoft valóban hosszú távra tervez a Riders Republic online versenyeivel, akkor előbb-utóbb elkerülhetetlennek tűnik a számítógép által irányított versenyzők alkalmazása.

A Riders Republic szeptember 2-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Stadiára és Amazon Lunára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...