Riders Republic PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Az igazán nagyon extrém sportok rajongóinak.
Típus:

A Riders Republic is csúszik egy keveset

Úgy tűnik, a Ubisoft nem szeretne játékot kiadni szeptemberben, a Rainbow Six: Extraction halasztásával együtt ugyanis bejelentette: a Riders Republic is csúszni fog, még ha nem is olyan sokat.

Riders Republic - botok nélküli száguldás

A Riders Republic őrületes tömegversenyei eddig is hajmeresztőnek tűntek, de nyilvánvalóan sokakban felmerül a kérdés: a 64 fős versenyeknél hány résztvevő lesz valódi játékos? A Ubisoft az egyetlen helyes válasszal reagált: az összes.

E3 2021: Őrült versenyeket ígér a Riders Republic

Ismét bejelentkezett a Riders Republic, hogy emlékeztessen minket az extrém sporteseményeire. A versenyzők szeptemberben állhatnak a rajtvonalhoz, addig is viszont csekkoljátok le az új előzetest!

A minőségi free-to-play játékokra fókuszál a Ubisoft

A minapi pénzügybeszámolója során a Ubisoft részéről elhangzott, hogy a jövőben kissé visszább venne a prémium AAA-játékok sorozatgyártásából, és helyettük arra fektetné a hangsúlyt, hogy a free-to-play játékokat húzza fel AAA-szintre.

Mégsem februárban jelenik meg a Riders Republic

A Ubisoft tavaly leleplezett, extrém sportok garmadáját felvonultató Riders Republicját eredetileg idén februárra várhattuk volna. A csapat most a megjelenés elhalasztását jelentette be.

Riders Republic - a nagyon extrém sportok hazája

A Riders Republic a száguldás szellemiségében készült. Ebben a multiplayer mókában akár 50 játékos is egymásnak feszülhet az erőszakos versenyben, amit hegycsúcsoktól kezdve kanyonokon át mindenféle exttrém helyszínen vívunk.

Itt nézheted vissza a szeptemberi Ubisoft Forwardot

Ma este még egy körre visszatért a Ubisoft saját online expója, a Ubisoft Forward. A kisebb-nagyobb bejelentések mellett hivatalosan is bemutatkozott a Prince of Persia-remake, és megmozdult az Immortals: Fenyx Rising is.