Riders Republic PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Az igazán extrém sportok rajongóinak.

Nyáron további négy Ubisoft-játék érkezik a Steamre

A francia kiadó nem erőlteti tovább játékainál a Uplay- és az Epic Games Store-exkluzivitást, idén nyáron további négy cím költözik a Valve alkalmazásboltjába, így még több játékost szólíthatnak meg.

Nézzük, mivel bővül a PlayStation Plus Extra és Premium ebben a hónapban!

A Sony Interactive Entertainment bejelentette a 2023. áprilisi játékait az Extra és Premium előfizetők számára.

Új sportággal erősít a Riders Republic

Itt az ideje, hogy mindenki nyeregbe szálljon! A most ingyenesen játszható Riders Republic legújabb szezonja hamarosan bevezeti a BMX-et, mint új sportágat.

Egy teljes hétig ingyenes lesz konzolon a Riders Republic

Ha eddig kimaradt volna a Ubisoft őrült sportjátéka, akkor itt az idő a pótlásra! A konzolos játékosok holnaptól egy héten át nyúzhatják a Riders Republicot.

A Ubisoft játékon belüli eseményekkel mutatja be a klímaváltozás veszélyeit

A Playing for the Planet szervezetével együttműködve a Ubisoft elkötelezte magát, hogy megismertesse a Riders Republic és a Skull & Bones játékosaival a klímaváltozás hatásait.

Óriási világokat ígér a Ubisoft új technológiája

A Ubisoft bemutatta az új felhőalapú fejlesztői eszközét, a Scalart. A felhős számításokra támaszkodó technológiának hála eddig sosem látott méreteket ölthetnek a nyílt világú játékok.

Ubisoft: boldogulunk, nem kell minket felvásárolni

A Ubisoft közzétette a decemberrel záruló pénzügyi negyedévének értékelését. A számok ismertetése mellett Yves Guillemot azon is elmélázott, hogy mi a franciák álláspontja a cég felvásárlását illetően.

Riders Republic teszt

A Ubisoft legújabb alkotása képes volt megugrani azokat a kritikus pontokat, melyeknél a Steep elbukott, ám a brutális buglavinának hála az örömünk sajnos ezúttal sem lehet felhőtlen.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Újabb próbaverziókkal bővült a Stadia

A Google csak mostanában indította el azokat a próbaverziókat a Stadia platformján, amelyekhez előfizetés nélkül is hozzáférhetünk, azonban már most nekiállt a felhozatal bővítésének.