Knockout City - így fest az idei roadmap

  • Írta: szlav
  • 2021. június 29.
  • Letöltés
Link másolása
Váratlan siker lett a Knockout City, ez pedig egyben azt is jelenti, hogy az EA és a Velan Studios már jó előre betáblázta, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az extrém kidobós rajongói. Lássuk a roadmapet!

Be kell vallanunk, nem gondoltuk volna, hogy ekkorát fog ütni a Knockout City, de mint kiderült, az extrém kidobós piszkos jó móka - Gorien kollégánk a tesztjében 8 pontra értékelte a játékot! A játék váratlan sikereinek nyilvánvalóan örül a kiadó és a fejlesztőcsapat is, így bízhatunk benne, hogy a live service gépezete egész évben zakatol majd. A minap végre lehullott a lepel arról, hogy miféle újdonságokra számíthatunk - fussunk is át gyorsan a roadmapen!

A jelenleg is aktív első szezon július 27-én ér véget, amikor is életbe lép a Season 2. A rengeteg új kozmetikai kiegészítő mellett számíthatunk egy vadiúj pályára, öt új playlistre, illetve egy rakás időszakos kihívásra. Természetesen ekkor indul a kompetitív liga legújabb szezonja is, vagyis már pontosan tudjuk, hogy meddig érdemes belehúznunk, ha a Diamond rangot kergetjük. Ezek mellett a stúdió bevezeti az online játékok valódi heroinját, a napi belépésért járó jutalmakat, ennek pontos részleteiről azonban egyelőre nem árultak el többet.

A Knockout City szezonjai az eddigi tapasztalatok alapján kilenc hétig tartanak, így nem nehéz kimatekozni, hogy a harmadik szezon startja valószínűleg szeptember végén, a negyedik felvonás pedig december elején várható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...