Nem éli túl a bétatesztet a Magic: Legends

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 30.
  • Gyászhír
Link másolása
Nem adják ki végleges formájában a Magic: Legendset, és a konzolos verziók sem jelennek meg: a Magic: The Gathering világában játszódó akció-szerepjátékot bétás állapotában éri a halál.

A Cryptic Studios bejelentette, hogy még bétás formában lelövi a Magic: Legends szervereit, vagyis a Magic: The Gathering világában játszódó, multiplayer elemekkel felvértezett akció-szerepjáték teljes változata sosem láthatja meg a napvilágot, és értelemszerűen a PlayStation 4-re és Xbox One-ra szánt konzolos verziókból sem lesz semmi.

A készítők arra céloztak a bejelentésükben, hogy a játék nem felelt meg az elváráoknak, valamint azt is leszögezték, hogy a későbbiekben sem fogják feltámasztani a projektet. A Magic: Legends így október 31-én zárja be kapuit, a játékbeli üzlet pedig, ahol a játékosok valódi pénzért vásárolhattak, azonnal lehúzza a rolót - a korábban befizetett összegeket a felhasználók visszakapják, ennek a részleteiről itt olvashattok.

A Magic: Legends sok negatív visszajelzést kapott a bétateszt során, a legtöbben az optimalizációra, a folyamatos grindolásra és a mikrotranzakciós modellre panaszkodtak.

3.
3.
almaspite
Annyit még megjegyeznék. Az ilyen játékoknál nem grindolással van a baj, itt konkrétan a grindolás értelmetlenségével volt a probléma, ahogy lejjebb leírtam az item lootról.

Ha valakinek ez a grind sok volt, akkor kerülje az ilyen kategóriás játékokat, mert egy Path of Exile-tól sírva fakadna.
2.
2.
almaspite
Nem csodálkozok rajta, egy diablo típusú játékot akartak csinálni és első videóba bemutatták, hogy 3 itemet lehet a karaktere rárakni... Váó és itemeknek egy fő bonusza van amit az item szolgáltat maga, utána kettő secondary stat ami véletlen szerűen add a játék és szinte semmi hasznuk nincs.

Olyan lett mint a Diablo 3 példája, igy ne csinálj ilyen játékot.
1.
1.
Chdz
Nem is csodálom, akkora hányinger lett, hogy borzalom. Amikor megjelent a chatet meg spamelték az abároltak, a játék hemzseg a bugoktól kezdve a technikai oldaláig minden. Még az a szerencse, hogy visszaadják mindenkinek a pénzt. Egy csésze kávét nem ér, kábelkötegelő volt a fejlesztés alapja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...