Magic: Legends

MMO készül a Magic: The Gathering világában.
Típus:

Nem éli túl a bétatesztet a Magic: Legends

Nem adják ki végleges formájában a Magic: Legendset, és a konzolos verziók sem jelennek meg: a Magic: The Gathering világában játszódó akció-szerepjátékot bétás állapotában éri a halál.

Magic: Legends - elindult a nyílt béta

Két elképesztően látványos előzetes kíséretében indult el a Magic: Legends nyílt bétaverziója. A Magic: The Gathering multiverzumában játszódó aRPG több száz egyedi varázslattal tesz minket valódi síkjáróvá.

Ezek voltak az Epic Spring Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Epic Games Store az első Nintendo Directhez hasonló műsorát, a Spring Showcase pedig hozott is magával egy-két izgalmas bejelentést: lássuk, hogy mi fért a húszperces adásba!

Magic: Legends - márciusban indul a nyílt béta

Hamarosan kezdetét veszi a Magic: Legends nyílt bétatesztelése, ami azt jelenti, hogy bárki kipróbálhatja majd a Cryptic Studios legújabb, MMO-elemekkel felvértezett akció-szerepjátékát.

Magic: Legends - tavasszal indul a béta

A Perfect World Entertainment és a Cryptic Studios tájékoztatása szerint idén tavasszal rajtol el a Magic: Legends kipróbálható bétája. A játék végleges változata jövőre jelenhet meg.

Játékmenet-kedvcsinálón a Magic: Legends

A tavalyi év végén tartott The Game Awardson mutatkozott be a Magic: The Gathering világában játszódó MMORPG, a Magic: Legends, ami a Game Informer magazin januári számának címlapját megnyerve friss előzetest is kapott.

TGA 2019: Bemutatkozott a Magic: Legends

A Perfect World és a Cryptic Studios következő MMORPG-je a Magic: The Gathering világában játszódik majd, a játék bétatesztelése valamikor jövőre veszi kezdetét.