Early accessbe tart a hazai fejlesztésű Black Geyser

  • Írta: gorien
  • 2021. június 30.
  • Korai verzió
Link másolása
A magyar illetőségű GrapeOcean hosszú évek óta fejleszti a zsáner nagyjaiból ihletődött szerepjátékát, a Black Geyser: Couriers of Darknesst. A korai hozzáférésre viszont már nem kell sokat várnunk: még a nyáron esedékes.

Három évvel ezelőtt írtunk először a Black Geyser: Couriers of Darknessről, amikor a magyar GrapeOcean Technologies Kickstarter-kampánya átütő sikernek bizonyult. Ez az izometrikus szerepjáték olyan alkotásokból merít, mint a Baldur's Gate, az Icewind Dale vagy a Pillars of Eternity: Yerengal baljós világában a pusztulás és a kapzsiság az úr, ezért egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk, ha kalandozó csapatunkkal helyt akarunk állni.

A nagyjából hatvanórányi izgalmat ígérő játékban hősök élére állunk – saját karakterünket öt fajból és négy karakterosztályból (azokon belül 13 alosztályból) válogathatjuk össze. A harcokat valós időben vívjuk majd, azzal a lehetőséggel, hogy bármikor szüneteltethetjük a játékot, hogy új parancsot adjunk harcosainknak, ha a helyzet úgy kívánja. Yerengalban két országot fedezhetünk fel, a tetteink pedig befolyásolják a körülöttünk lévők kapzsiságát, amelynek komoly következményei lehetnek a későbbiekben.

A Black Geyser: Couriers of Darknesst augusztus 26-tól kereshetjük a Steam Early Accessben. A korai változat angol nyelvű lesz, de a teljes verziót magyarul is élvezhetjük majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...