Early accessbe tart a hazai fejlesztésű Black Geyser

  • Írta: gorien
  • 2021. június 30.
  • Korai verzió
A magyar illetőségű GrapeOcean hosszú évek óta fejleszti a zsáner nagyjaiból ihletődött szerepjátékát, a Black Geyser: Couriers of Darknesst. A korai hozzáférésre viszont már nem kell sokat várnunk: még a nyáron esedékes.

Három évvel ezelőtt írtunk először a Black Geyser: Couriers of Darknessről, amikor a magyar GrapeOcean Technologies Kickstarter-kampánya átütő sikernek bizonyult. Ez az izometrikus szerepjáték olyan alkotásokból merít, mint a Baldur's Gate, az Icewind Dale vagy a Pillars of Eternity: Yerengal baljós világában a pusztulás és a kapzsiság az úr, ezért egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk, ha kalandozó csapatunkkal helyt akarunk állni.

A nagyjából hatvanórányi izgalmat ígérő játékban hősök élére állunk – saját karakterünket öt fajból és négy karakterosztályból (azokon belül 13 alosztályból) válogathatjuk össze. A harcokat valós időben vívjuk majd, azzal a lehetőséggel, hogy bármikor szüneteltethetjük a játékot, hogy új parancsot adjunk harcosainknak, ha a helyzet úgy kívánja. Yerengalban két országot fedezhetünk fel, a tetteink pedig befolyásolják a körülöttünk lévők kapzsiságát, amelynek komoly következményei lehetnek a későbbiekben.

A Black Geyser: Couriers of Darknesst augusztus 26-tól kereshetjük a Steam Early Accessben. A korai változat angol nyelvű lesz, de a teljes verziót magyarul is élvezhetjük majd.

2.
NemecsekErno
#1: Nem baj, lényeg hogy hazaiak fejlesztették, jól is néz ki és remélhetőleg sikeres is lesz.

Vedd meg Te is ha már ez a sz...s kormány a lengyelekkel ellentétben nem támogatja a hazai játékipart, akkor legalább mi segitsük őket egy ebéd árárval.
1.
Gabesz0213
Nincs is kiábrándítóbb annál, mikor egy videó alatt csak music van, de fx sehol...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...