Black Geyser: Couriers of Darkness PC

Magyar fejlesztésű old-school RPG.
1698427835

Sikert aratott a Kickstarteren a magyar fejlesztésű Black Geyser DLC-je

Elképesztő, milyen nagy igény van manapság a régivonalas izometrikus RPG-kre! A magyar GrapeOcean csapat miután tavaly elhozta nekünk Black Geysert, a kiegészítőre is összekalapozta a pénzt a Kickstarteren.
1647241200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések - mi pedig szokás szerint szállítjuk a listánkat, amely összefoglalja, hogy milyen újdonságok érkeznek a következő napokban. Lássuk a felhozatalt!
1644321600

Márciusban elkészül a Black Geyser

Többévnyi munka után tavaly elérte az early accesst a GrapeOcean szerepjátéka, az azóta eltelt időben pedig húsz kisebb-nagyobb update tett róla, hogy egyre közelebb kerüljön a megjelenéshez. Aminek végre megvan a konkrét dátuma.
1632225180

Black Geyser: Couriers of Darkness próbakör

A magyar GrapeOcean a szerepjátékok nagyjaitól ihletődve készíti saját alkotását, a Black Geyser: Couriers of Darknesst. A forrongó Yerengalt a kapzsiság átka sújtja, itt kell hőssé válnunk – de ha sokat akar a szarka, a világot is rosszabb hellyé tesszük.
1629698400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemesen sűrű hét vár ránk így augusztus végén, szinte minden platformon bőséges lesz a játéktermés, és a nagyobb címekből sem lesz hiány. Lássuk a legfrissebb megjelenések listáját!
1625072400

Early accessbe tart a hazai fejlesztésű Black Geyser

A magyar illetőségű GrapeOcean hosszú évek óta fejleszti a zsáner nagyjaiból ihletődött szerepjátékát, a Black Geyser: Couriers of Darknesst. A korai hozzáférésre viszont már nem kell sokat várnunk: még a nyáron esedékes.
1526229000

Magyar siker a Kickstarteren!

A Gamekapocs számtalan alkalommal tudósított újabb és újabb kickstarteres kampányokról, így az alábbi hírről kiváltképp nagy örömmel számolunk be: komoly siker lett Kickstarteren a magyar fejlesztésű Black Geyser: Couriers of Darkness.